Direct la continutul paginii »

Kit 10 +2 culori x 17gr plastelina + 4 forme modelaj + roller, in blister, ALPINOGalerie foto

Plastelina fara miros, usoara si flexibila, care nu murdareste. Culorile pot fi amestecate. Contine: 12 culori x 17 gr plastelina, 4 forme de modelaj, roller.Ambalat in blister.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

2
 1. Tempera lavabila, 5 x 40ml/cutie + pensula gratis, Alpino


  Tempera lavabila, 5 x 40ml/cutie + pensula gratis, Alpino - Acuarele tempera in culori luminoase , se pot spala. Ambalare in cutie carton. Contine : 5 cutiute culori ( alb,galben.rosu,negru si albastru ) x 40 ml+ pensula.

 2. Tempera lavabila, 7 x 30ml/cutie + pensula gratis, Alpino


  Tempera lavabila, 7 x 30ml/cutie + pensula gratis, Alpino - Acuarele tempera in culori luminoase , se pot spala. Ambalare in cutie carton. Contine 7 cutiute culori ( alb,galben,rosu,albastru,verde,maron si negru ) x 30 ml + pensula.

 3. Tempera lavabila, pentru pictura cu mana, 5 x 40ml/set, ALPINO Finger Paint


  Tempera lavabila, pentru pictura cu mana, 5 x 40ml/set, ALPINO Finger Paint - Acuarele pentru pictura cu mana, care se pot spala. Create special pentru a dezvolta creativitatea copiilor.

 4. Tempera lavabila, pentru pictura cu mana, 4 x 100ml/set, ALPINO Finger Paint


  Tempera lavabila, pentru pictura cu mana, 4 x 100ml/set, ALPINO Finger Paint - Acuarele pentru pictura cu mana, care se pot spala. Create special pentru a dezvolta creativitatea copiilor. Contine : 4 cutiute x 100 ml ( galben,rosu,verde si albastru ).

 5. Creioane colorate, cutie metal, 24 culori/set, ALPINO


  Creioane colorate, cutie metal, 24 culori/set, ALPINO - Creioane colorate Alpino traditionale, ideale pentru la scoala. Diametru 6,90 mm.Mina de 3 mm este rezistenta la apa. Ambalate in cutie de metal.

 6. Creioane colorate, cutie metal, 12 culori/set, ALPINO


  Creioane colorate, cutie metal, 12 culori/set, ALPINO - Creioane colorate Alpino traditionale, ideale pentru la scoala. Diametru 6,90 mm.Mina de 3 mm este rezistenta la apa. Ambalate in cutie de metal.

Vezi Kit 10 +2 culori x 17gr plastelina + 4 forme modelaj + roller, in blister, ALPINO in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL