Direct la continutul paginii »

Jeep Willys M38 cu mortier Cobi Jeep Willys


Jucarie constructie -Jeep Willys M38 cu mortier. Setul contine 180 de piese.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

MWS Internet Design SRLMagazin jucarii copii | comanda online cele mai noi jucarii pentru copii Jucariile vor fi livrate in cel mai scurt timp oriunde pe teritoriul Romaniei. Livrarea produselor se efectueaza in termen de 1-2 zile de la confirmarea comenzii cu Urgent Curier sau TNT. Costul livrării prin curier rapid pentru toate localitațile de pe teritoriul României este de 19 lei (TVA inclus) - pentru coletele a caror greutate nu depaseste 20 Kg. Comenzile cu ...

8
 1. Jeep Willys MB verde  Cobi Jeep Willys


  Jeep Willys MB verde Cobi Jeep Willys - Jucarie constructie -Jeep Willys MB verde. Setul contine 100 de piese.

 2. Lansator de rachete Mobile Laucher  Cobi Small Army


  Lansator de rachete Mobile Laucher Cobi Small Army - Jucarie constructie lansator rachete tractat de camion. Setul contine 200 de piese.

 3. Ambarcatiune Thunder  Cobi Small Army


  Ambarcatiune Thunder Cobi Small Army - Jocuri constructie-Ambarcatiune usoara de razboirapida, cu chila blindata, prevazuta cu sistem de teledetectie si mitraliera semi-automata. Setul contine 150 de piese.

 4. Avion militar Invader pentru sustinere infanterie  Cobi Small Army


  Avion militar Invader pentru sustinere infanterie Cobi Small Army - Jucarie constructie Avion militar Invader. Model la scara al unui avion de atac de mici dimensiuni pentru sustinerea infanteriei, cu elice, cockpit deschis si 4 mitraliere automate de calibru mic. Setul contine 100 de piese.

 5. Spider  Cobi Small Army


  Spider Cobi Small Army - Masina militara Spider cu tunuri anti-aeriana, roti groase pentru teren accidentat si cabina inchisa, iluminare suplimentara si echipament pentru saparea transeelor. Setul contine 100 de piese.

 6. ATV militar si Tun  Cobi Small Army


  ATV militar si Tun Cobi Small Army - Jucarie constructie ATV militar si Tun. Model la scara al unui ATV dotat cu aruncator degrenade, care remorcheaza un tun de calibru mic montat pe un car de tractare cu 2 roti. Setul contine 100 de piese.

Vezi Jeep Willys M38 cu mortier Cobi Jeep Willys in catalogul online de produse al MWS Internet Design SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: MWS Internet Design SRL