Direct la continutul paginii »

Izolatori vibratiiGalerie foto

Izolatori vibratii

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G Costache Grup SRLFirma S.C. G Costache Grup S.R.L.  produce articole din cauciuc dintr-o paleta larga de elastomeri: cauciuc siliconic,fluorurat,butadien stirenic,natural, nitrilic,cloroprenic,etilen propilenic,butilic si poliuretan,articole ce se adreseaza unui larg segment tehnic de utilizare.www.gcgrup.ro Firma este acreditata ISO 9001/2000 si ISO 14001/2005. Aceste acreditari ofera recunoasterea nationala si internationala a competentei si a performantei S.C. G Costache Grup S.R.L. si ...

20
 1. Manseta etansare


  Manseta etansare - Manseta etansare

 2. Profile (chedere) cauciuc siliconic


  profile (chedere) cauciuc siliconic - Garnituri profilate (snururi cauciuc) de diferite forme si dimensiuni, din orice tip de elastomer de cauciuc.

 3. Chedere


  chedere - Garnituri profilate (snururi cauciuc) de diferite forme si dimensiuni, din orice tip de elastomer de cauciuc.

 4. Covor (placa) cauciuc diamant,marinar,resita


  covor (placa) cauciuc diamant,marinar,resita - Placi tehnice (cu grosimi de la 1,5 mm la 40 mm si la comanda cu grosimi pana la 100 mm), cu latimi de la 1000 mm la 1500 mm si la lungimi incepand cu 1 metru liniar pana la 20 metri liniari.

 5. Covor (placa) cauciuc rezistent la acizi si baze


  covor (placa) cauciuc rezistent la acizi si baze - Placi tehnice (cu grosimi de la 1,5 mm la 40 mm si la comanda cu grosimi pana la 100 mm), cu latimi de la 1000 mm la 1500 mm si la lungimi incepand cu 1 metru liniar pana la 20 metri liniari.

 6. Covor (placa) cauciuc perbunan


  covor (placa) cauciuc perbunan - Placi tehnice (cu grosimi de la 1,5 mm la 40 mm si la comanda cu grosimi pana la 100 mm), cu latimi de la 1000 mm la 1500 mm si la lungimi incepand cu 1 metru liniar pana la 20 metri liniari.

Vezi Izolatori vibratii in catalogul online de produse al G Costache Grup SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G Costache Grup SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: izolatori vibratii;