Direct la continutul paginii »

Invertor auto 500W de la SAD


Invertor auto, transforma tensiunea continua de 12v in tensiune alternativa de 220v/50Hz, putere 500W. Acest aparat poate fi folosit pentru alimentarea aparatelor de ras electrice, incarcatoarelor pentru telefoane mobile,laptop-urilor, camerelor foto digitale, mp3 playerelor etc. 

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Mall Delivery Line SRLMall Delivery Line SRL va ofera cMall.ro - magazin online cu o gama variata de produse la preturi speciale si livrare imediata din stoc, simplu, comod si eficient toate la un click de casa ta. Oferim clientilor nostri produse cu livrare prin Posta Romana sau prin curier rapid oriunde in Romania cu plata directa sau prin sistem ramburs.  Te-ai saturat de cozile interminabile, de aglomeratia si de caldura din magazine? Te-ai saturat de carat pungi pline de produse de la masina pana in ...

499
 1. Invertor auto 800W de la Generic


  Invertor auto 800W de la Generic - Invertorul este un dispozitiv care transforma curentul continuu DC in curent alternativ AC asigurand frecventa de 50Hz. Acest invertor face conversia tensiunii de 12V (de la bricheta masinii) la tensiune 220V. 

 2. Invertor auto 1000W de la DOXIN


  Invertor auto 1000W de la DOXIN - Invertorul este un dispozitiv care transforma curentul continuu DC in curent alternativ AC asigurand frecventa de 50Hz. Acest invertor face conversia tensiunii de 12V (de la bricheta masinii) la tensiune 220V.

 3. Invertor auto 300W de la ONS


  Invertor auto 300W de la ONS - Invertorul este un dispozitiv care transforma curentul continuu DC in curent alternativ AC asigurand frecventa de 50Hz. Acest invertor face conversia tensiunii de 12V (de la bricheta masinii) la tensiune 220V.

 4. Invertor auto 160W de la Deli


  Invertor auto 160W de la Deli - Invertorul este un dispozitiv care transforma curentul continuu DC in curent alternativ AC asigurand frecventa de 50Hz. Acest invertor face conversia tensiunii de 12V (de la bricheta masinii) la tensiune 220V 

 5. Husa masaj BYS-228 de la Generic


  Husa masaj BYS-228 de la Generic - Husa pentru masaj poate fi folosita atat in masina cat si acasa sau la birou. Are 3 zone de masaj, 2 trepte de intensitate setabile pe fiecare zona de masaj in parte, incalzire in zona lombara. Alimentare duala: priza auto (bricheta) si priza 220V.

 6. Suport Smart de la Fly


  Suport Smart de la Fly - Suportul Smart a fost creat pentru a fixa dispozitivele electronice precum GPS, PDA, telefoane mobile si MP4 players pe bordul masinii. Are un design simplu, eficient, usor de folosit si absoarbe socurile.

Vezi Invertor auto 500W de la SAD in catalogul online de produse al Mall Delivery Line SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Mall Delivery Line SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: sad 500 w; sad 500w; invertor auto 500w sad; inverter 12v 220v 500wsad; sad500w; convertor auto sad; invertor auto sad 500w;