Direct la continutul paginii »

Inel color pentru cos 18 litri HELIT Linear - galbenGalerie foto

Inel color pentru cos HELIT Linear. Acest inel se poate atasa la cosul de 18 litri. Culoare: galben.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

30
 1. Separator cu capac pentru cos 18l, capacitate 2 litri, HELIT Linear - negru/verde


  Separator cu capac pentru cos 18l, capacitate 2 litri, HELIT Linear - negru/verde - Separator cu capac pentru cos de 18l HELIT Linear. Capacitate: 2 litri. Culoare: negru cu capac verde.

 2. Separator cu capac pentru cos 18l, capacitate 2 litri, HELIT Linear - negru/albastru


  Separator cu capac pentru cos 18l, capacitate 2 litri, HELIT Linear - negru/albastru - Separator cu capac pentru cos de 18l HELIT Linear. Capacitate: 2 litri. Culoare: negru cu capac albastru.

 3. Separator cu capac pentru cos 18l, capacitate 2 litri, HELIT Linear - negru/rosu


  Separator cu capac pentru cos 18l, capacitate 2 litri, HELIT Linear - negru/rosu - Separator cu capac pentru cos de 18l HELIT Linear. Capacitate: 2 litri. Culoare: negru cu capac rosu.

 4. Separator cu capac pentru cos 18l, capacitate 2 litri, HELIT Linear - negru/galben


  Separator cu capac pentru cos 18l, capacitate 2 litri, HELIT Linear - negru/galben - Separator cu capac pentru cos de 18l HELIT Linear. Capacitate: 2 litri. Culoare: negru cu capac galben.

 5. Cos plastic cu 3 separatoare (1x20l si 2x9l), pentru reziduuri, HELIT - negru/albastru/galben


  Cos plastic cu 3 separatoare (1x20l si 2x9l), pentru reziduuri, HELIT - negru/albastru/galben - # Cos 3 in 1 din plastic. # Sectiunea din mijloc pentru hartie are capacitate de 20 l. # Cele 2 sectiuni laterale au capacitate de 9 l fiecare si sunt prevazute cu capac. # Dimensiuni (L x l x H): 555 x 280 x 350 mm. # Culoare: negru cu capac albastru si galben.

 6. Cos plastic cu 3 separatoare (1X20l si 2x9l), pentru reziduuri, HELIT - negru/rosu/albastru


  Cos plastic cu 3 separatoare (1X20l si 2x9l), pentru reziduuri, HELIT - negru/rosu/albastru - # Cos 3 in 1 din plastic. # Sectiunea din mijloc pentru hartie are capacitate de 20 l. # Cele 2 sectiuni laterale au capacitate de 9 l fiecare si sunt prevazute cu capac. # Dimensiuni (L x l x H): 555 x 280 x 350 mm. # Culoare: negru cu capac rosu si albastru.

Vezi Inel color pentru cos 18 litri HELIT Linear - galben in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL