Direct la continutul paginii »

Index reversibil numeric 1- 5/ 5-1, A4, carton alb 190g/mp, KANGARO Easy MoveGalerie foto

# Documentele recente sunt ordonate descrescator prin rotatia indexului. # Index din carton alb mylar cu margini cu perforatii pentru indosariere si margini plastifiate cu folie PP transparenta.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

5
 1. Set compas metalic deisgn, KANGARO Synno


  Set compas metalic deisgn, KANGARO Synno - # Set compas din plastic si ace metalice. Design-ul ergonomic confera stabilitate si confort in utilizare . # Cu reglaj fin.

 2. Set compas metalic mediu, 2 piese, KANGARO Eco-Line


  Set compas metalic mediu, 2 piese, KANGARO Eco-Line - # Set compas metalic mediu. # Poate fi reglat in orice unghi dorit. # Include 2 ace de schimb. # Lungime: 145 mm, forme circulare la diametru de 400mm.

 3. Set compas metalic mare, 5 piese, KANGARO Eco-Line


  Set compas metalic mare, 5 piese, KANGARO Eco-Line - # Set compas metali mare. # Poate fi reglat in orice unghi dorit. # Include 2 ace de schimb # Lungime: 145 mm, forme circulare la diametru de 400mm.

 4. Ceas rotund de perete, D-35cm, cifre arabe, KANGARO - rama aluminiu


  Ceas rotund de perete, D-35cm, cifre arabe, KANGARO - rama aluminiu - Ceas perete KANGARO. Ceas de perete din plastic si rama de aluminiu, ecran cu cifre arabe (indicator orar si minutar si secundar). Geam din plastic, culoarea cadranului este alba. Diametru: 35 cm. Alimentare: 1 baterie R6 1,5V (nu este inclusa).

 5. Elastice pentru bani, 500g/cutie, D 120 x 8mm, KANGARO


  Elastice pentru bani, 500g/cutie, D 120 x 8mm, KANGARO - Elastice pentru bani KANGARO, cu diametrul 120 x 8 mm. Aceste elastice sunt din cauciuc fiind folosite pentru legarea bacnotelor sau diverselor obiecte. Ambalare: 500 gr/cutie.

 6. Elastice pentru bani, 100g/cutie, D 120 x 8mm, KANGARO


  Elastice pentru bani, 100g/cutie, D 120 x 8mm, KANGARO - Elastice pentru bani KANGARO, cu diametrul 120 x 8 mm. Aceste elastice sunt din cauciuc fiind folosite pentru legarea bacnotelor sau diverselor obiecte. Ambalare: 100 gr/cutie.

Vezi Index reversibil numeric 1- 5/ 5-1, A4, carton alb 190g/mp, KANGARO Easy Move in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL