Direct la continutul paginii »

Index reversibil numeric 1-20/20-1, A4, carton alb 190g/mp, KANGARO Easy MoveGalerie foto

# Documentele recente sunt ordonate descrescator prin rotatia indexului. # Index din carton alb mylar cu margini cu perforatii pentru indosariere si margini plastifiate cu folie PP transparenta.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

34
 1. Index reversibil numeric 1-12/12-1, A4, carton alb 190g/mp, KANGARO Easy Move


  Index reversibil numeric 1-12/12-1, A4, carton alb 190g/mp, KANGARO Easy Move - # Documentele recente sunt ordonate descrescator prin rotatia indexului. # Index din carton alb mylar cu margini cu perforatii pentru indosariere si margini plastifiate cu folie PP transparenta.

 2. Index reversibil numeric 1-10/10-1, A4, carton alb 190g/mp, KANGARO Easy Move


  Index reversibil numeric 1-10/10-1, A4, carton alb 190g/mp, KANGARO Easy Move - # Documentele recente sunt ordonate descrescator prin rotatia indexului. # Index din carton alb mylar cu margini cu perforatii pentru indosariere si margini plastifiate cu folie PP transparenta.

 3. Index reversibil numeric 1- 7/ 7-1, A4, carton alb 190g/mp, KANGARO Easy Move


  Index reversibil numeric 1- 7/ 7-1, A4, carton alb 190g/mp, KANGARO Easy Move - # Documentele recente sunt ordonate descrescator prin rotatia indexului. # Index din carton alb mylar cu margini cu perforatii pentru indosariere si margini plastifiate cu folie PP transparenta.

 4. Dosar personalizabil cu 60 folii, A4, coperta rigida, cu caseta, KANGARO - negru


  Dosar personalizabil cu 60 folii, A4, coperta rigida, cu caseta, KANGARO - negru - # Cu buzunar transparent pe coperta si cotor # Coperta rigida neagra. # Cu buzunar interior transparent pentru CD-uri si carti de vizita.

 5. Dosar personalizabil cu 40 folii, A4, coperta rigida, KANGARO - negru


  Dosar personalizabil cu 40 folii, A4, coperta rigida, KANGARO - negru - # Cu buzunar transparent pe coperta si cotor # Coperta rigida neagra. # Cu buzunar interior transparent pentru CD-uri si carti de vizita.

 6. Dosar de prezentare cu 40 folii, A4, coperta rigida, KANGARO - bleumarin


  Dosar de prezentare cu 40 folii, A4, coperta rigida, KANGARO - bleumarin - # Coperti rigide din PVC. # Buzunar cu eticheta pe cotor pentru personalizare. # Folii din polipropilena (PP), in interior, pentru protejarea documentelor.# Ideale pentru prezentarea de oferte, meniuri, cataloage, pliante, diverse documente.

Vezi Index reversibil numeric 1-20/20-1, A4, carton alb 190g/mp, KANGARO Easy Move in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL