Direct la continutul paginii »

Inchiriere vibrator betonGalerie foto

Preţul pentru inchiriere vibrator beton este de 140 lei/zi. Acest preţ include transportul până în şantierul Dumneavoastră (din Bucureşti şi zonele limitrofe). Inclusiv în weekend-uri.

Se pot închiria mai multe bucati, în funcţie de necesarul din şantier, adaptate la nevoile din şantier.

Dacă se toarnă beton în stâlpi sau în pereţi de tip Amvic se va folosi vibrator cu un cap de diametru mic (Ø32mm) pentru a se strecura mai uşor capul vibratorului printre barele de armătură.

Dacă se toarnă beton în fundaţie sau în placă se va folosi un vibrator cu cap de diametru mai mare (Ø38mm) pentru o eficienţă mai bună a vibrării..

Date tehnice vibrator electric (220v) - mai multe modele disponibile:

• putere motor: 1500W sau 2300W.
• lungimi lance: 4 metri sau 6 metri.
• diametru vârf vibrant: Ø32mm (se pretează la vibrarea stâlpilor cu armătură deasă şi a pereţilor mulaţi (diafragme), inclusiv pentru pereţi din beton în cofrag de polistiren (tip Amvic).
• diametru vârf vibrant: Ø38mm (se pretează la vibrarea plăcilor, fundaţiilor (inclusiv cele cu radier general) sau a oricăror alte elemente speciale

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Betonix Constructii - Montaj SRLCompania noastră oferă soluţii complete pentru necesităţile clienţilor vis-a-vis de prepararea, transportul, turnarea şi punerea în operă a betonului, furnizarea de nisip, pietriș sau balast (agregate) dar și alte servicii conexe, legate de sectorul construcțiilor (inchiriere vibrator pentru beton, inchiriere buldoexcavator), etc.

293
  1. Beton


    Beton - Beton proaspat, direct din statia de betoane; Livrabil pe toata raza municipiului Bucuresti dar si in judetul Ilfov. Va oferim transport gratuit impreuna cu cele mai bune servicii de pompare. betonul este insotit intotdeauna de aviz de insotire a marfii, declaratie de conformitate si certificat de calitate pentru a ...

Vizualizare profil companie: Betonix Constructii - Montaj SRL