Direct la continutul paginii »

Inchiriere caiGalerie foto

Inchiriere cai:
- agrement;
- reclame, filmari, evenimente speciale: nunti, botezuri, etc., cai care merg sub sa, dar si atelaj de 1, 2 sau 4 cai

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

4u Company Import Export SRLInitiere in calarie - pentru cei care nu au mai calarit niciodata dar vor sa incerce. Avem cai si ponei pe masura oricui si-ar lua inima in dinti. Pensiune pentru cai - Aveti un cal si nu aveti unde sa-l tineti? Vreti o iesire in natura cu propriul cal? Exista posibilitatea cazarii calului dumneavoastra: pensiune totala pe termen lung > 2 luni - include boxa,asternut,hrana,ingrijire cal,padoc,vaccinarea obligatorie,potcovire si deparazitare; Plimbari calare - pentru cei care stiu ...

37
  1. Plimbari calare


    Plimbari calare - Plimbari calare - pentru cei care stiu sa se tina pe cal si vor sa iasa in natura (diferenta dintre "a te tine pe cal" si "a calari" fiind oarecum echivalenta cu diferenta intre "a conduce" si "a sofa"). Plimbari cu trasura.

  2. Initiere in calarie


    Initiere in calarie - "Oamenii pot vorbi despre prima iubire; este un eveniment foarte agreabil, indraznesc sa spun, dar dati-mi elanul si triumful si sudoarea glorioasa a primului calarit." George Borrow, LAVENGRO 1851 Initiere in calarie - pentru cei care nu au mai calarit niciodata dar vor sa incerce.

Vizualizare profil companie: 4u Company Import Export SRL