Direct la continutul paginii »

Imprimanta Laser Color Ricoh Aficio SP C221NGalerie foto

Imprimanta Laser Color Ricoh Aficio SP C221N este usor de utilizat si de intretinut. Se poate conecta la statia de lucru prin USB dar are si modul de retea pentru a asigura exploatare mai eficienta din partea echipelor ce lucreaza in birouri medii si mici.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

E Logic Solutions SRLMagazin online de calculatoare cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri oferite de magazinul online eLog.ro. Oferta cumparaturi online de imprimante, scanere, copiatoare si faxuri: orice cartus, cerneala, toner originale. SC E Logic Solutions SRL

10
 1. Imprimanta Laser Color Aficio SP C222DN


  Imprimanta Laser Color Aficio SP C222DN - Imprimanta Laser Color Aficio SP C222DN se adreseaza birourilor mici si medii sau chiar utilizatorilor simpli. Imprimanta ofera culoare exceptionala si viteza de printare senzationala pentru clasa din care face parte. De asemenea este foarte usor de intretinut si mai ales de folosit.

 2. Copiator Digital Alb-negru RICOH Aficio MP 1500


  Copiator Digital Alb-negru RICOH Aficio MP 1500 - Copiatorul Gestetner MP1500 ofera o solutie simpla si rapida la nevoile zilnice de copiere, pentru toate birourile mici si grupurile de utilizatori. Un panou de control usor de urmarit, impreuna cu un timp rapid de producere a primei copii, permite crearea rapida de copii de calitate cu dimensiunea maxima A3, prin ...

 3. Copiator Digital Alb-negru RICOH Aficio MP 1500 A


  Copiator Digital Alb-negru RICOH Aficio MP 1500 A - Produs indisponibil.Copiatorul beneficieaza de instalare gratuita oriunde in Romania.

 4. Copiator Digital Alb-negru RICOH Aficio MP 1500 B


  Copiator Digital Alb-negru RICOH Aficio MP 1500 B - Produs indisponibil.Copiatorul beneficieaza de instalare gratuita oriunde in Romania.

 5. Multifunctional Ricoh Aficio SP1000SF


  Multifunctional Ricoh Aficio SP1000SF - Multifunctionalul Ricoh Aficio SP1000SF este compact, usor de instalat si de folosit fiind ideal pentru gruprui mici de lucru, dar si pentru uz personal. Viteza de prinatre este de 16 pagini pe minut, iar cu modulul de ADF si printarea fata-verso va usureaza munca.

 6. Multifunctional Ricoh Aficio FX200


  Multifunctional Ricoh Aficio FX200 - MultifunctionalRicoh Aficio FX200 este un multifunctional compact ale carui functii reprezinta solutia perfecta pentru orice birou.

Vezi Imprimanta Laser Color Ricoh Aficio SP C221N in catalogul online de produse al E Logic Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: E Logic Solutions SRL