Direct la continutul paginii »

Imprimanta laser alb-negru Canon i-SENSYS LBP6020Galerie foto

Imprimanta laser alb-negru Canon i-SENSYS LBP6020 este compacta, la pret accesibil, perfecta pentru uzul personal. Furnizand imprimate de calitate, care nu necesita intretinere, acest dispozitiv eficient energetic este usor de utilizat si exceptional de silentios.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

E Logic Solutions SRLMagazin online de calculatoare cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri oferite de magazinul online eLog.ro. Oferta cumparaturi online de imprimante, scanere, copiatoare si faxuri: orice cartus, cerneala, toner originale. SC E Logic Solutions SRL

8
 1. Imprimanta laser alb-negru Canon i-SENSYS LBP6020B


  Imprimanta laser alb-negru Canon i-SENSYS LBP6020B - Imprimanta laser alb-negru Canon i-SENSYS LBP6020B este compacta, la pret accesibil, perfecta pentru uzul personal. Furnizand imprimate de calitate, care nu necesita intretinere, acest dispozitiv eficient energetic este usor de utilizat si exceptional de silentios.

 2. Fax Canon i-SENSYS L410


  Fax Canon i-SENSYS L410 - Cel mai rapid fax laser cu alimentator duplex automat ADF din domeniu este ideal pentru o utilizare zilnica solicitanta. Acest aparat fax laser Super G3 compact si robust, cu afisaj LCD mare, functionare rapida si alimentator duplex automat (ADF) este ideal pentru utilizarea de zi cu zi in orice afacere.

 3. Imprimanta Foto Canon PIXMA PRO-100


  Imprimanta Foto Canon PIXMA PRO-100 - Creati fotografii uimitoare alb-negru si color la dvs. acasa cu imprimanta foto Canon PIXMA PRO-100. Aceasta imprimanta foto A3+ cu 8 cerneluri ofera o calitate fotografic#259; de exceptie, viteze mari de imprimare si accepta o gama larga de suporturi materiale.

 4. Multifunctional Canon PIXMA MG6350


  Multifunctional Canon PIXMA MG6350 - Multifunctionala foto Premium cu 6 cerneluri, cu design subtire si elegant, disponibila in alb sau negru. Usor de utilizat cu panoul tactil intuitiv si ecranul tactil color, ofera imprimare mobila si de pe Internet.

 5. Multifunctional Canon i-SENSYS MF4890dw


  Multifunctional Canon i-SENSYS MF4890dw - Adaugati o nota profesionala cu aceasta multifunctionala compatibila pentru conectarea prin Wi-Fi si la retea, aceasta multifunctionala compacta laser monocroma este ideala pentru partajare din orice punct al casei sau al biroului. Usor de utilizat, cu productivitate crescuta la imprimare, copiere si scanare automata ...

 6. Multifunctional Canon i-SENSYS MF4870dn


  Multifunctional Canon i-SENSYS MF4870dn - Aceasta multifunctionala laser monocroma pregatita pentru conectarea la retea este ideala pentru grupurile de lucru mici. Dispunand de imprimareautomata fata-verso, afisaj pivotant si taste functionale one-touch, este stimulatorul perfect al productivitatii.

Vezi Imprimanta laser alb-negru Canon i-SENSYS LBP6020 in catalogul online de produse al E Logic Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: E Logic Solutions SRL