Direct la continutul paginii »

Imbinare benzi transportoareGalerie foto

Sc Ikosar Srl dispune de doua echipe mobile de vulcanizatori pentru interventii (imbinari benzi , reparatii benzi, cauciucare tamburi )la fata locului.


In vederea unei interventii din cele enumerate mai sus angajatul biroului desfacere din cadrul SC IKOSAR SRL va va solicita completarea unui chestionar sau raspuns la un minim de intrebari legate de :
- tipul interventiei,
- locul interventiei,
- gradul de urgenta,
- alte detalii ( accesibilitate, siguranta mediu de lucru ).


Raspunsurile oferite de dvs. vor fi procesate in vedere intocmirii unei oferte si eventual a programarii echipelor de interventie pentru efecturea lucrarilor.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

SC IKOSAR SRLSC IKOSAR PRODUCE : BANDA TRANSPORTOARE DE UZ GENERAL Benzile transportoare cu insertii textile, de uz general,sunt fabricate intr-o gama diversa de dimensiuni : - latimi : 300 - 1000 mm - grosimi: 4- 14 mm - nr. de insertii: 2-6 - tipul insertiilor: Ep 100,Ep125,Ep160,Ep200,Ep250,Ep 315 . Numarul de insertii,tipul insertiei si grosimea benzii se stabilesc in functie de lungimea tronsonului, tipul si cantitatea materialului transportat. Printr-un sistem de imbinare ...

72
 1. Imbinare benzi


  Imbinare benzi - Sc Ikosar Srl dispune de doua echipe mobile de vulcanizatori pentru interventii (imbinari benzi , reparatii benzi, cauciucare tamburi ) la fata locului. In vederea unei interventii din cele enumerate mai sus angajatul biroului desfacere din cadrul SC IKOSAR SRL va va solicita completarea unui ...

 2. Cauciucare volante


  Cauciucare volante - Se pot incarca cu diferite tipuri de cauciuc in gama de duritate 55-90 shore, cu diferite destinatii: prelucrarea lemnului; industria alimentara, etc. Tamburi antrenare benzi transportoare se pot realiza in orice gama de dimensiuni.

 3. Tamburi cauciuc


  Tamburi cauciuc - Se pot incarca cu diferite tipuri de cauciuc in gama de duritate 55-90 shore, cu diferite destinatii: prelucrarea lemnului; industria alimentara, etc. Tamburi antrenare benzi transportoare se pot realiza in orice gama de dimensiuni.

 4. Cauciucare tamburi


  Cauciucare tamburi - Se pot incarca cu diferite tipuri de cauciuc in gama de duritate 55-90 shore, cu diferite destinatii: prelucrarea lemnului; industria alimentara, etc. Tamburi antrenare benzi transportoare se pot realiza in orice gama de dimensiuni.

 5. Cuplaje elastice


  Cuplaje elastice - Tipuri de garnituri din cauciuc: plane; pentru schimbatoare de caldura cu placi; cuplaje elastice; mansoane; degete deplumatoare, etc.

 6. Degete Deplumatoare


  Degete Deplumatoare - Tipuri de garnituri din cauciuc: plane; pentru schimbatoare de caldura cu placi; cuplaje elastice; mansoane; degete deplumatoare, etc.

Vezi Imbinare benzi transportoare in catalogul online de produse al SC IKOSAR SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: SC IKOSAR SRL