Direct la continutul paginii »

Ice Spray - Sport Ice Polar PadsGalerie foto

SPRAY RECE 400ml - folosit pentru ameliorarea durerii cauzate de traumatisme, contuzii, entorse, umflaturi sau distorsiuni.Produsul este frecvent utilizat de sportivi de performanta.
Contine extract de ARNICA.
Agitati bine înainte de utilizare. Pulverizati uniform de la o distanţă decirca 20cm pe zona afectata pentru nu mai mult de 3-4 secunde.


Se repetă această operaţie de 2-3 ori la intervale mici. Atenţie: nu se aplică produsul de la o distanţă mica sau pe o durata mai lunga decat cea indicata, pentru a evita arsuri la rece.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Rovian Advise - Invest SRLFirma Rovian Advise - Invest SRL ofera consultanta in domeniul afacerilor, business to business  portofolii si baze de date diverse domenii,  auditare portofoliu asigurari si consiliere produse financiare-asigurari industriale, suport recuperare daune, consiliere pentru investitii, consiliere financiara.  

446
  1. Credit insurance - asigurarea creditelor comerciale


    Credit insurance - asigurarea creditelor comerciale - CREDIT INSURANCE - asigurarea creditelor comerciale O solutie eficienta si rentabila pe termen mediu si lung pentru protejarea fluxului de numerar si stabilitatii financiare a companiei, protectie garantata impotriva riscurilor de neancasare a creantelor deschise la termen. Dezvoltarea controlata si bine ...

Vizualizare profil companie: Rovian Advise - Invest SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: ice spray; Polar Pads Sport Spray; ice-spray; polarpads ice spray; best ice spray sport; 0728842444; yce-spray; spray pentru contuzii sportivi de performanta; ice spray 400ml; polar pads; spray sport rece 400 ml; ice sprey; icespray; sport ice spray; SPORT ICE POLAR PADS;