Direct la continutul paginii »

HI-BOND HAS - Banda adeziva antiderapantaGalerie foto

Bandă adezivă antiderapantă, pe suport PVC cu grosimea de 100 microni, cu bună rezistență UV și la contactul cu apa.
Hârtia suport este polietilenică, cu greutatea de 100 g/mp.

Adezivul este acrilic pe bază de solvent, cu o adeziune de 1500 g/25mm, forță de tracțiune de 6000 g/25mm2 și rezistă la temperaturi cuprinse între -30° C și +60° C.

Bandă adezivă antiderapantă este disponibilă în următoarele variante: alb, negru, galben, galben fluorescent, roșu, albastru, maro (granit), transparent, negru cu dungi galbene și varianta pentru piscină, cu 36 granulație oxid de aluminiu, cu excepția variantei în dungi negru cu galben care are 60 granulație oxid de aluminiu pentru că materialul este printat.

Se comercializează la bucată în role de 18 m lungime și lățimi de 25 și 50 mm. Pentru varianta neagră există și lățimi de 100 și 150 mm.
Pentru o aplicare corectă este necesar să urmați aceste instrucțiuni:

A. Suprafața pe care se va aplica banda antiderapantă trebuie sa fie curățată de praf și de grăsime, apoi uscată.
Anumite pardoseli (din bucătărie sau pardoseli industriale uleioase) trebuie să fie foarte bine degresate înainte de aplicarea benzii antiderapante.
Este de preferat ca banda antiderapantă să fie aplicată pe o suprafață relativ netedă.

B. Hârtia suport se îndepărtează de pe suprafața adezivă a benzii, după care banda se aplică pe pardoseală.

C. După aplicare se presează uniform pe toată suprafața benzii antiderapante, este de preferat ca presarea să se execute cu o racletă sau cu o rola.
Unele suprafețe poroase, cum ar fi lemnul netratat sau betonul, este nevoie sa fie sigilate înainte de aplicarea benzii antiderapante.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

8
 1. HI-BOND VST 4050C - Burete dublu adeziv transparent, grosime 0.5 mm, 1 mm


  HI-BOND VST 4050C - Burete dublu adeziv transparent, grosime 0.5 mm, 1 mm - Bandă dublu adezivă transparentă pe suport de spumă acrilică, cu grosimea de 0,5 mm (500 microni). Filmul suport este din polietilenă de culoare roșie. Adezivul este acrilic pur, transparent și permanent pe ambele fețe, cu o rezistență crescută la forfecare și la frecare în ...

 2. Oramount 1824 - Burete dublu adeziv de culoare neagra, grosime 0.8 mm, 1.1 mm


  Oramount 1824 - Burete dublu adeziv de culoare neagra, grosime 0.8 mm, 1.1 mm - Bandă dublu adezivă pe suport de burete negru (polietilenă cu celule închise), cu grosimea de 0,8 mm. Hârtia suport este de culoare albă, acoperită pe ambele fețe cu silicon și polietilenă și cu greutatea de 140g/mp. Grosimea totală a benzii (burete și adeziv) este de 0,9 mm.

 3. Oramount 1831 - Burete dublu adeziv cu adeziv pe baza de cauciuc


  Oramount 1831 - Burete dublu adeziv cu adeziv pe baza de cauciuc - Bandă dublu adezivă pe suport de burete alb (polietilenă cu celule închise), cu grosimea de 1 mm. Hârtia suport este de culoare albă, siliconată pe ambele fețe și cu greutatea de 90g/mp. Adezivul este pe bază de cauciuc, permanent pe ambele fețe, care aderă foarte bine și pe ...

 4. Oramount 1811 - Burete dublu adeziv, grosime 1 mm,1.14 mm, 2 mm


  Oramount 1811 - Burete dublu adeziv, grosime 1 mm,1.14 mm, 2 mm - Bandă dublu adezivă pe suport de burete alb (polietilenă), cu grosimea de 1140 microni. Suportul este din hârtie albastră, siliconată pe ambele fețe. Adezivul este acrilic modificat pe bază de solvent, permanent pe ambele fete. Rezistă la temperaturi cuprinse intre -40° C și 80° C.

 5. 4373 - Textil dublu adeziv pentru fixarea steagurilor si bannerelor


  4373 - Textil dublu adeziv pentru fixarea steagurilor si bannerelor - Bandă dublu adezivă semitransparentă.

 6. Fermoflex 1362 - Textil dublu adeziv pentru mochete


  Fermoflex 1362 - Textil dublu adeziv pentru mochete - Folie dublu adezivă pe suport textil, de culoare albă, cu grosimea de 290 microni. Suportul este din hârtie albă, siliconată pe ambele fețe. Adezivul este acrilic modificat, permanent pe partea acoperită și removabil pe partea deschisă, folia îndepărtându-se ușor, fără a lăsa reziduuri.

Vezi HI-BOND HAS - Banda adeziva antiderapanta in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL