Direct la continutul paginii »

Hartie reciclata XeroxGalerie foto

Hartie reciclata Xerox este recomandata atat pentru aparatele cu tehnologie cu jet de cerneala, cat si pentru cele laser.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

E Logic Solutions SRLMagazin online de calculatoare cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri oferite de magazinul online eLog.ro. Oferta cumparaturi online de imprimante, scanere, copiatoare si faxuri: orice cartus, cerneala, toner originale. SC E Logic Solutions SRL

36
 1. Multifunctional Brother DCP-7070DW


  Multifunctional Brother DCP-7070DW - O imprimanta compacta cu duplex si retea wireless in standard, eficientadin punct de vedere al costurilor, copiator si scanner color,avand viteza superioara pentru a maximiza eficienta biroului dumneavoastra. Ideal pentru orice tip de birou in care spatiul este extrem de important

 2. Hartie alba M-real Logic 500 A4 (5 topuri/cutie)


  Hartie alba M-real Logic 500 A4 (5 topuri/cutie) - Hartie alba M-real Logic 500 A4 (5 topuri/cutie) combina cu succes gradul ridicat de alb si consistenta, pentru a da un plus de valoare tipariturilor.

 3. Hartie alba M-real Logic 500 A4


  Hartie alba M-real Logic 500 A4 - Hartie alba M-real Logic 500 A4 combina cu succes gradul ridicat de alb si consistenta, pentru a da un plus de valoare tipariturilor.

 4. Hartie alba M-real Logic 500 A3


  Hartie alba M-real Logic 500 A3 - Hartie alba M-real Logic 500 A3 combina cu succes gradul ridicat de alb si consistenta, pentru a da un plus de valoare tipariturilor.

 5. Hartie alba M-real Logic 500 A3 (5 topuri/cutie)


  Hartie alba M-real Logic 500 A3 (5 topuri/cutie) - Hartie alba M-real Logic 500 A3 (5 topuri/cutie) combina cu succes gradul ridicat de alb si consistenta, pentru a da un plus de valoare tipariturilor.

 6. Hartie alba M-real Logic 300 A4


  Hartie alba M-real Logic 300 A4 - Hartie alba M-real Logic 300 A4 este supotul ideal pentru lucrarile de mare volum, documente interne, faxuri, rapoarte zilnice etc. Recomandata pentru toate tipurile de aparate, imprimante, copiatoare, faxuri.

Vezi Hartie reciclata Xerox in catalogul online de produse al E Logic Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: E Logic Solutions SRL