Direct la continutul paginii »

Hartie igienica alba 2 pliuri Premium Tork, 170 mGalerie foto

Hartie igienica alba 2 pliuri Premium Tork, 170 m
Ambalare: 12 buc/pachet

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

5
 1. Servetele verzi pliate Tork 200 buc/pac


  Servetele verzi pliate Tork 200 buc/pac - Servetele verzi pentru dispenser tork sau alte dispensere pentru servetele similare din punct de vedere al tipului si dimensiunii, 200buc/pac, 25 x 23 cm, foarte absorbante, 2 - 3 servetele reprezinta necesarul pentru absortia apei realiazand astfel o economie in utlizarea servetelelor

 2. TUS DESEN TEHNIC 23 ML NEGRU FABER-CASTELL


  TUS DESEN TEHNIC 23 ML NEGRU FABER-CASTELL - Culoare rezistenta la lumina, poate fi folosit o perioada indelungata, nu se intinde, rezistent la apa.

 3. STILOU DESEN TEHNIC 2.0MM TG1-S FABER-CASTELL


  STILOU DESEN TEHNIC 2.0MM TG1-S FABER-CASTELL - Varf din otel inoxidabil. Tus solubil in apa. Pentru linii de acuratete, utilizare si intretinere usoare. Identificarea grosimei liniei se poate face dupa culoarea corpului ISO.Cerneala in cartus refilabil.

 4. STILOU DESEN TEHNIC 1.4MM TG1-S FABER-CASTELL


  STILOU DESEN TEHNIC 1.4MM TG1-S FABER-CASTELL - Varf din otel inoxidabil. Tus solubil in apa. Pentru linii de acuratete, utilizare si intretinere usoare. Identificarea grosimei liniei se poate face dupa culoarea corpului ISO.Cerneala in cartus refilabil.

 5. STILOU DESEN TEHNIC 1.0MM TG1-S FABER-CASTELL


  STILOU DESEN TEHNIC 1.0MM TG1-S FABER-CASTELL - Varf din otel inoxidabil. Tus solubil in apa. Pentru linii de acuratete, utilizare si intretinere usoare. Identificarea grosimei liniei se poate face dupa culoarea corpului ISO.Cerneala in cartus refilabil.

 6. STILOU DESEN TEHNIC 0.7MM TG1-S FABER-CASTELL


  STILOU DESEN TEHNIC 0.7MM TG1-S FABER-CASTELL - Varf din otel inoxidabil. Tus solubil in apa. Pentru linii de acuratete, utilizare si intretinere usoare. Identificarea grosimei liniei se poate face dupa culoarea corpului ISO.Cerneala in cartus refilabil.

Vezi Hartie igienica alba 2 pliuri Premium Tork, 170 m in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL