Direct la continutul paginii »

GUASE 12 CULORI 15ML FABER-CASTELLGalerie foto

Guase de calitate, in pahar cu capac. Acoperire buna. Culori luminoase si vibrante. Se pot curata de pe majoritatea materialelor textile. 15 ml.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

6
 1. GUASE 6 CULORI 15ML FABER-CASTELL


  GUASE 6 CULORI 15ML FABER-CASTELL - Guase de calitate, in pahar cu capac. Acoperire buna. Culori luminoase si vibrante. Se pot curata de pe majoritatea materialelor textile. 15 ml.

 2. MARKER PENTRU TEXTILE 5 CULORI FABER-CASTELL


  MARKER PENTRU TEXTILE 5 CULORI FABER-CASTELL - Markere pentru textile. Se pot aplicape diferite tipuri de tesaturi. Pentru pastrarea culorilor tesatura trebuie uscata 24 ore, sau pentru stabilizare se poate calca la 60 grade cu fierul de calcat. Set culori: galben, rosu, verde, albastru, negru. Inainte de aplicare tesatura trebuie sa fie spalata.

 3. SET 4 MARKERE TATUAJ MULTICOLOR FABER-CASTELL


  SET 4 MARKERE TATUAJ MULTICOLOR FABER-CASTELL - Markere pentru tatuaje de calitate deosebita, rezistente pana la 48h. Se curata usor cu apa si sapun. Testate dermatologic. Se pot curata de pe majoritatea materialelor textile. Aplicare usoara. Setul include modele.

 4. SET 2 MARKERE TATUAJ NEGRE FABER-CASTELL


  SET 2 MARKERE TATUAJ NEGRE FABER-CASTELL - Markere pentru tatuaje de calitate deosebita, rezistente pana la 48h. Se curata usor cu apa si sapun. Testate dermatologic. Se pot curata de pe majoritatea materialelor textile. Aplicare usoara. Setul include modele.

 5. SET 2 MARKERE TATUAJ HENNA FABER-CASTELL


  SET 2 MARKERE TATUAJ HENNA FABER-CASTELL - Markere pentru tatuaje de calitate deosebita, rezistente pana la 48h. Se curata usor cu apa si sapun. Testate dermatologic. Se pot curata de pe majoritatea materialelor textile. Aplicare usoara. Setul include modele.

 6. CARIOCA 5 CULORI CU CLIP JUMBO FABER-CASTELL


  CARIOCA 5 CULORI CU CLIP JUMBO FABER-CASTELL - Carioci care permit combinatii interesante de culori. Cerneala pe baza de apa si substante naturale. Culorile pot fi curatate de pe majoritatea tesaturilor. Culori luminoase si expresive.

Vezi GUASE 12 CULORI 15ML FABER-CASTELL in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL