Direct la continutul paginii »

Gravator laser Universal - VersaLaser PlatformGalerie foto

La fel de versatil ca VersaLaser Desktop si la fel de puternic ca Seria Profesionala, Seria VersaLaser Platform poate procesa o varietate mare de materiale cu viteza, detaliu si acuratete. Ingloband caracteristicile celorlalte platforme (VLS Desktop, PLS), VersaLaser Platform ofera rezultate de neegalat la un pret imbatabil.

Armonia Universal
Tot sistemul VersaLaser este dezvoltat si produs de Universal - inclusiv cartusul laser, platforma compacta, partea electronica si interfata software. VersaLaser este atat de usor de utilizat ca o imprimanta obisnuita si totusi este un echipament care accede spre profesionalism prin avantajele pe care le prezinta.

Puterea laser
Sistemele VersaLaser Platform pot fi echipate cu cartuse laser cu puteri intre 10 si 60 W, racite cu aer. Cartusul se poate schimba rapid cu sistemul Quick-Change fara interventie din partea unui tehnician iar durata de viata este de aproximativ 30.000 de ore (functionare pana la 5 ani). Universal isi fabrica propriile cartuse laser CO2 sigilate de tip RF-Excited (Excitate prin Frecventa Radio) ce nu necesita inretinere.

Interfata software
VersaLaser Platform beneficiaza de Laser Interface+, interfata de utilizare ce da posibilitatea controlului automat sau manual asupra puterii, vitezei de deplasare, a pulsurilor laser (PPI) si a altor setari de sistem. In modul automat (baza de date de materiale cu setari predefinite in functie de materialul prelucrat) trebuie doar ales din lista tipul materialului si driverul incarca setarile optime pentru taiere / gravura.

Se pot salva, stoca si incarca setari pentru materiale ce nu sunt disponibile in baza de materiale standard. Pentru o eficienta cat mai mare a procesului de productie, VersaLaser poate estima timpul ramas pana la terminarea gravurii sau taierii.

Securitate
Desi foloseste o raza laser de putere medie, riscurile asociate cu utilizarea unui astfel de echipament sunt practic inlaturate de mecanismele de securitate instalate in echipament. Capacul din sticla ofera posibilitetea de a urmarii procesul de gravare si totodata confera securitate maxima utilizatorului. Un alt sistem de securitate este alarma care intrerupe alimentarea la electricitate in momentul in care tempereatura din interiorul mediului de taiere devine foarte ridicat.

Accesorii
VersaLaser este compatibil cu lentila 'High Power Density Focusing Optics' (HPDFO) care va ofera posibilitetea de a marca metale. Cu acest accesoriu este posibil marcarea unor metale si de asemenea, se pot obtine gravuri de o precizie mai mare decat cu o lentila standard.

Sistemul recunoaste automat accesoriul rotativ, compresorul de aer si a masa de taiere tip fagure.

Mai multe detalii pe http://www.multitech.ro

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Development SRL - multitechSuntem o companie specializată în furnizarea de soluţii prelucrare si trasabilitate de produse prin tehnologie laser şi mecanică. Comercializăm sisteme profesionale laser şi echipamente auxiliare pt. marcarea, gravura, inscripţionarea, tăierea diferitelor tipuri de materiale: de la materiale plastice, materiale compozite, lemn, piele, ceramică, cauciuc până la metale. Echipamentele furnizate sunt: sisteme laser, echipamente de gravat mecanice, routere de debitare, echipamente ...

30
  1. Gravator laser Universal - Seria Profesionala


    Gravator laser Universal - Seria Profesionala - Parametrii noilor echipamente din Seria Profesionala (Professional Series) confirma gustul pentru inovatie al companiei Universal Laser Systems: reconfigurare rapida cu sistemul Quick-Change (patentat), usi de acces ergonomice, sisteme de rulare de mare precizie si accesorii pe masura pentru a putea face fata oricarei ...

  2. Gravator laser Universal - Seria Industriala


    Gravator laser Universal - Seria Industriala - Echipamentele din Seria Industriala (Industrial Series) sunt produse robuste destinate unor operatiuni intensive de gravura, taiere adanca si marcare industriala. ILS este un echipament destinat pentru industria automotiva, aeronautica, electronica, a materialelor plastice sau a bunurilor de consum.

  3. Gravator laser Universal - Professional Fiber


    Gravator laser Universal - Professional Fiber - Echipamentele hibride de la Universal Laser Systems, PLS6MW ofera posibilitatea de a folosi mai multe lungimi de undă într-o singură platforma de lucru. PLS6MW este construit printr-un sistem de reconfigurare rapidă, astfel încât schimbarea tubului / cartusului laser devine o ...

Vezi Gravator laser Universal - VersaLaser Platform in catalogul online de produse al Multi Development SRL - multitech sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Development SRL - multitech Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: gravator laser;