Direct la continutul paginii »

Gravator laser Universal - Seria IndustrialaGalerie foto

Echipamentele din Seria Industriala (Industrial Series) sunt produse robuste destinate unor operatiuni intensive de gravura, taiere adanca si marcare industriala. ILS este un echipament destinat pentru industria automotiva, aeronautica, electronica, a materialelor plastice sau a bunurilor de consum.

Spuneti “DA” proiectelor refuzate de concurenti din cauza marimii sau timpului de prelucrare. Folosind usile de acces laterale (Pass-Through) se pot taia obiecte de orice lungime (mobilier, usi, obiecte sportive, etc.). Echipamentele se pot instala si pe liniile de productie existente (de ex. integrare banda rulanta cu posibilitate de conectare la sisteme de automatizare).

Armonia Universal
Tot sistemul este dezvoltat si produs de Universal - inclusiv cartusul laser, platforma compacta, partea electronica si interfata software. Fiecare aspect a fost creat pentru a lucra in armonie perfecta si pentru a rezulta o prelucrare ireprosabila.

Puterea laser
Seria Industriala este destinat pentru utilizatori exigenti care necesita volum mare de productie. Echipamentele pot fi echipate cu cartuse laser cu puteri intre 10 si 150 W, racite cu aer. Cartusul se poate schimba rapid cu sistemul Quick-Change fara interventie din partea unui tehnician iar durata de viata este de aproximativ 30.000 de ore (functionare pana la 5 ani). Universal isi fabrica propriile cartuse laser CO2 sigilate de tip RF-Excited (Excitate prin Frecventa Radio) ce nu necesita inretinere.

Interfata software
Seria Industriala beneficiaza de Laser Interface+, interfata de utilizare ce da posibilitatea controlului automat sau manual asupra puterii, vitezei de deplasare, a pulsurilor laser (PPI) si a altor setari de sistem. In modul automat (baza de date de materiale cu setari predefinite in functie de materialul prelucrat) trebuie doar ales din lista tipul materialului si driverul incarca setarile optime pentru taiere / gravura. Echipa de specialisti a Universal au testat sute de materiale special destinate pentru gravura in diverse conditii pentru a obtine cele mai bune setari standard.

Se pot salva, stoca si incarca setari pentru materiale ce nu sunt disponibile in baza de materiale standard. Pentru o eficienta cat mai mare a procesului de productie, sistemul poate estima timpul ramas pana la terminarea gravurii sau taierii.

Securitate
Desi foloseste o raza laser de putere medie, riscurile asociate cu utilizarea unui astfel de echipament sunt practic inlaturate de mecanismele de securitate instalate in echipament. Capacul din sticla triplu-stratificat, alarma de temperatura si Modulul Clasa IV ce permite functionarea echipamentului cu usile deschise sunt doar cateva din sistemele ce asigura securitatea operatorului.

Accesorii
Seria Industriala este compatibil cu lentila \'High Power Density Focusing Optics\' (HPDFO) care va ofera posibilitetea de a marca metale. Cu acest accesoriu este posibil marcarea unor metale si de asemenea, se pot obtine gravuri de o precizie mai mare decat cu o lentila standard.

Sistemul recunoaste automat accesoriul rotativ, compresorul de aer si a masa de taiere tip fagure. De asemenea mai este disponibil accesoriul Super-Speed™ ce dubleaza productivitatea echipamentului.

Mai multe detalii pe http://www.multitech.ro

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Development SRL - multitechSuntem o companie specializată în furnizarea de soluţii prelucrare si trasabilitate de produse prin tehnologie laser şi mecanică. Comercializăm sisteme profesionale laser şi echipamente auxiliare pt. marcarea, gravura, inscripţionarea, tăierea diferitelor tipuri de materiale: de la materiale plastice, materiale compozite, lemn, piele, ceramică, cauciuc până la metale. Echipamentele furnizate sunt: sisteme laser, echipamente de gravat mecanice, routere de debitare, echipamente ...

39
  1. Gravator laser Universal - Professional Fiber


    Gravator laser Universal - Professional Fiber - Echipamentele hibride de la Universal Laser Systems, PLS6MW ofera posibilitatea de a folosi mai multe lungimi de undă într-o singură platforma de lucru. PLS6MW este construit printr-un sistem de reconfigurare rapidă, astfel încât schimbarea tubului / cartusului laser devine o ...

Vezi Gravator laser Universal - Seria Industriala in catalogul online de produse al Multi Development SRL - multitech sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Development SRL - multitech