Direct la continutul paginii »

Gluga speciala antistaticaGalerie foto

Gluga de protectie antistatica,

Gluga antistatica, material aerat. Complet lipita cu ultrasunete

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

25
 1. Botosei de protectia muncii


  Botosei de protectia muncii - Botosei de protectie, Complet lipiti cu ultrasunete. Antistatici. Prevazuti cu elastic si chinga de strangere.

 2. Acoperitori pentru incaltaminte


  Acoperitori pentru incaltaminte - Acoperitor pentru incaltaminte,Acoperitor papuc inalt. Antistatici. Prevazuti cu elastic. Complet lipiti cu ultrasunete.

 3. sorturi pentru sudura


  sorturi pentru sudura - sort pentru sudura,Sort de protectie pentru sudura. Confectionat din piele spalt.

 4. sorturi de protectia muncii


  sorturi de protectia muncii - sort de protectia muncii,Sort de lucru, confectionat din PVC / poliester. Dimensiuni 90x120 cm. Culoare alba.

 5. sorturi de lucru


  sorturi de lucru - sort de lucru, Sort de protectie, confectionat din PVC / poliester. Dimensiuni 90x120 cm. Culoare verde.

 6. Costume rezistente la ploaie


  Costume rezistente la ploaie - Costum rezistent la ploaie,Set format din pantalon si geaca cu gluga. Incheiere cu fermoar. Material poliester / PVC. Culori de camuflaj.

Vezi Gluga speciala antistatica in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency