Direct la continutul paginii »

GEANTA PLANSETA A3 FABER-CASTELLGalerie foto

Geanta rezistenta din material textil, cu maner si suport pentru instrumentele de scris. Este perfecta pentru transportarea plansetelor de proiectare Faber-Castell.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. ECHER MULTIFUNCTIONAL TEKA 227X114X2.2MM FABER-CASTELL


  ECHER MULTIFUNCTIONAL TEKA 227X114X2.2MM FABER-CASTELL - Poate fi utilizat ca echer, raportor, rigla, sablon. Gradatii la 10 mm. Transparent. Panta de cerneala pentru desen. Scala lungime 20 cm.

 2. ECHER MULTIFUNCTIONAL COMBI 160X80X2.2MM FABER-CASTELL


  ECHER MULTIFUNCTIONAL COMBI 160X80X2.2MM FABER-CASTELL - Poate fi utilizat ca echer, raportor, rigla, sablon. Confectionat din plastic transparent, de cea mai buna calitate.

 3. ECHER MULTIFUNCTIONAL COMBI 160X80X1.8MM FABER-CASTELL


  ECHER MULTIFUNCTIONAL COMBI 160X80X1.8MM FABER-CASTELL - Poate fi utilizat ca echer, raportor, rigla, sablon. Confectionat din plastic transparent, de cea mai buna calitate.

 4. COMPAS START 370MM FABER-CASTELL


  COMPAS START 370MM FABER-CASTELL - Compas din metal de o calitate deosebita, potrivit pentru studenti. Ajustabil. Rezerva speciala pentru mina grafit . Lungime 132 mm. Diametrul maxim al cercului aprox. 370 mm.

 5. COMPAS QUICK-SET GRIP FABER-CASTELL


  COMPAS QUICK-SET GRIP FABER-CASTELL - Compas de calitate cu un mecanism de blocare si o rotita de derulare centrala. Model cu proeminente GRIP 2001. Potrivit pentru studenti. Diametrul maxim aprox al cercului 390 mm. Lungime 170 mm. Culori: argintiu, negru- roz.

 6. COMPAS QUICK-SET FACTORY FABER-CASTELL


  COMPAS QUICK-SET FACTORY FABER-CASTELL - Compas de calitate cu un mecanism de blocare si o rotita de derulare centrala. Potrivit pentru elevi si studenti. Diametrul aprox al cercului 340 mm. Lungime 170 mm. Creion grafit si rezerva pentru inlocuire mina. Culori:3 modele noi.

Vezi GEANTA PLANSETA A3 FABER-CASTELL in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL