Direct la continutul paginii »

Geanta Messenger ZIP..IT - rosu/argintiuGalerie foto

# Utila pentru studenti, contine compartiment principal si 3 buzunare interioare aditionale. # Potrivita pentru carti, caiete mecanice, chiar si laptopul. # Dimensiuni: 35.5 x 29 cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

16
 1. Geanta Messenger ZIP..IT - negru/argintiu


  Geanta Messenger ZIP..IT - negru/argintiu - # Utila pentru studenti, contine compartiment principal si 3 buzunare interioare aditionale. # Potrivita pentru carti, caiete mecanice, chiar si laptopul. # Dimensiuni: 35.5 x 29 cm.

 2. Rucsac ZIP..IT - rosu/argintiu


  Rucsac ZIP..IT - rosu/argintiu - # Confectionat din panza cu fermoare. # Buzunare pentru gadget-uri. # Dimensiune: 25 x 31.5 cm.

 3. Rucsac ZIP..IT - negru/argintiu


  Rucsac ZIP..IT - negru/argintiu - # Confectionat din panza cu fermoare. # Buzunare pentru gadget-uri. # Dimensiune: 25 x 31.5 cm.

 4. Geanta Le Gym ZIP..IT - jeans/argintiu


  Geanta Le Gym ZIP..IT - jeans/argintiu - # Geanta de umar perfecta pentru mers la sala de sport. # Poate fi folosita si ca geanta pentru scoala, serviciu sau de calatorie. # Dimensiune: 40 x 33 cm.

 5. Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - turcoaz


  Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - turcoaz - # Cadoul perfect pentru copii. # Este confectionat dintr-un fermoar lung si poate fi folosit ca penar, suport pentru farduri sau ca o gentuta pentru maruntisuri. # Dimensiuni: 22 x 2 x 9 cm.

 6. Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - mov


  Penar cu fermoar, Monsters ZIP..IT - mov - # Cadoul perfect pentru copii. # Este confectionat dintr-un fermoar lung si poate fi folosit ca penar, suport pentru farduri sau ca o gentuta pentru maruntisuri. # Dimensiuni: 22 x 2 x 9 cm.

Vezi Geanta Messenger ZIP..IT - rosu/argintiu in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL