Direct la continutul paginii »

Geanta laptop 17", (Oxford polyester 600D), D-LEX - negruGalerie foto


Confectionata din polyester (Oxford 600D).
Compartimentul pentru laptop prevazut cu bretele de sustinere.
Buzunare pentru carti de vizita, instrumente de scris, dischete si CD/DVD.
Buzunar frontal captusit pentru accesorii.
Maner captusit confortabil si bareta pentru umar ajustabila ergonomica care nu aluneca.
Dimensiuni : 44,5 x 32,5 x 7,5 cm.
Greutate : 1,3 kg.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

13
 1. Geanta laptop 15,4


  Geanta laptop 15,4", imitatie de piele (cowhide koskin), D-LEX - negru - Confectionata din imitatie piele (Koskin) de culoare negru. Compartimentul pentru laptop prevazut cu bretele de sustinere. Buzunare pentru carti de vizita, instrumente de scris, dischete si CD/DVD. Compartiment exterior pentru adaptor, cabluri si periferice. Buzunar interior pentru ...

 2. Index plastic alfabetic A-Z, A5, LANDS


  Index plastic alfabetic A-Z, A5, LANDS - Din polipropilena (PP) de 120 microni. Marginile inscriptionate cu litere. Cu perforatii cu partea stanga pentru indosariere. Format: A5 portrait. Tip: A-Z.

 3. Separatoare carton color 180g/mp, 10/set, LANDS


  Separatoare carton color 180g/mp, 10/set, LANDS - Carton manilla de 180 gr/mp. Fiecare fila are aceeasi culoare pe intreaga suprafata. Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere. Format: A4. Culori/set: 10.

 4. Separatoare carton color 180g/mp, 6/set, LANDS


  Separatoare carton color 180g/mp, 6/set, LANDS - Carton manilla de 180 gr/mp. Fiecare fila are aceeasi culoare pe intreaga suprafata. Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere. Format: A4. Culori/set: 6.

 5. Separatoare carton color 180g/mp, 5/set, LANDS


  Separatoare carton color 180g/mp, 5/set, LANDS - Din carton manilla de 180 gr/mp. Fiecare fila are aceeasi culoare pe intreaga suprafata. Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere. Format: A4. Culori/set: 5.

 6. Separator plastic cu fereastra, 20/set, LANDS


  Separator plastic cu fereastra, 20/set, LANDS - Din polipropilena gri ( PP ) de 125 de microni. Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere . Cu buzunar pentru eticheta pe partea dreapta. Format: A4. Ambalare: 20 buc/set.

Vezi Geanta laptop 17", (Oxford polyester 600D), D-LEX - negru in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL