Direct la continutul paginii »

Geanta laptop 15,4", imitatie de piele (cowhide koskin), D-LEX - negruConfectionata din imitatie piele (Koskin) de culoare negru.
Compartimentul pentru laptop prevazut cu bretele de sustinere.
Buzunare pentru carti de vizita, instrumente de scris, dischete si CD/DVD.
Compartiment exterior pentru adaptor, cabluri si periferice.
Buzunar interior pentru documente.
Bareta pentru umar detasabila.
Dimensiuni : 41,9 x 31,8 x 11,5 cm.
Greutate : 1,3 kg.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

7
 1. Index plastic alfabetic A-Z, A5, LANDS


  Index plastic alfabetic A-Z, A5, LANDS - Din polipropilena (PP) de 120 microni. Marginile inscriptionate cu litere. Cu perforatii cu partea stanga pentru indosariere. Format: A5 portrait. Tip: A-Z.

 2. Separatoare carton color 180g/mp, 10/set, LANDS


  Separatoare carton color 180g/mp, 10/set, LANDS - Carton manilla de 180 gr/mp. Fiecare fila are aceeasi culoare pe intreaga suprafata. Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere. Format: A4. Culori/set: 10.

 3. Separatoare carton color 180g/mp, 6/set, LANDS


  Separatoare carton color 180g/mp, 6/set, LANDS - Carton manilla de 180 gr/mp. Fiecare fila are aceeasi culoare pe intreaga suprafata. Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere. Format: A4. Culori/set: 6.

 4. Separatoare carton color 180g/mp, 5/set, LANDS


  Separatoare carton color 180g/mp, 5/set, LANDS - Din carton manilla de 180 gr/mp. Fiecare fila are aceeasi culoare pe intreaga suprafata. Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere. Format: A4. Culori/set: 5.

 5. Separator plastic cu fereastra, 20/set, LANDS


  Separator plastic cu fereastra, 20/set, LANDS - Din polipropilena gri ( PP ) de 125 de microni. Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere . Cu buzunar pentru eticheta pe partea dreapta. Format: A4. Ambalare: 20 buc/set.

 6. Separatoare plastic color 12cul/set, LANDS


  Separatoare plastic color 12cul/set, LANDS - Din polipropilena color ( PP ) de 120 de microni. Fiecare fila are aceeasi culoare pe intreaga suprafata. Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere. Format: A4. Culori/set: 12.

Vezi Geanta laptop 15,4", imitatie de piele (cowhide koskin), D-LEX - negru in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL