Direct la continutul paginii »

Geanta din piele pentru laptop (36 x 18 x 10cm), FALCON-maroGalerie foto

# 2 compartimente mari cu buzunare cu fermoar in interior. # Buzunar frontal cu clapa. # Compartimente in fata si in spate cu fermoar.# Bareta pentru umar detasabila. # Dimensiuni: 36 x 18 x 10 cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

11
 1. Geanta din piele pentru laptop (36 x 18 x 10cm), FALCON-neagra


  Geanta din piele pentru laptop (36 x 18 x 10cm), FALCON-neagra - # 2 compartimente mari cu buzunare cu fermoar in interior. # Buzunar frontal cu clapa. # Compartimente in fata si in spate cu fermoar.# Bareta pentru umar detasabila. # Dimensiuni: 36 x 18 x 10 cm.

 2. Geanta din piele pentru laptop (40 x 29 x 9cm), FALCON - neagra


  Geanta din piele pentru laptop (40 x 29 x 9cm), FALCON - neagra - # Confectionata din piele neagra. # Compartiment separat pentru laptop si compartiment pentru documente. # Buzunar frontal cu fermoar ce include compartimet cu organizer.# Compartimente frontale cu fermoar. # Bareta pentru umar detasabila. # Dimensiuni: 40 x 29 x 9 cm.

 3. Servieta din piele maro, pentru laptop, 42 x 31 x 16cm, TONY PEROTTI - Versilia Collection


  Servieta din piele maro, pentru laptop, 42 x 31 x 16cm, TONY PEROTTI - Versilia Collection - # Confectionata din piele maro. # 3 compartimente cu burduf. # Compartiment intern si extern cu fermoar. # Inchidere cu clapa care se poate incuia. # Compartiment intern cu organizer.# Bareta pentru umar detasabila. # Dimensiuni: 42 x 31 x 16 cm.

 4. Servieta din piele neagra, pentru laptop, 42 x 31 x 16cm, TONY PEROTTI - Versilia Collection


  Servieta din piele neagra, pentru laptop, 42 x 31 x 16cm, TONY PEROTTI - Versilia Collection - # Confectionata din piele neagra. # 3 compartimente cu burduf. # Compartiment intern si extern cu fermoar. # Inchidere cu clapa care se poate incuia. # Compartiment intern cu organizer.# Bareta pentru umar detasabila. # Dimensiuni: 42 x 31 x 16 cm.

 5. Servieta din piele maro, pentru laptop, 40 x 29 x 12cm, TONY PEROTTI Versilia Collection


  Servieta din piele maro, pentru laptop, 40 x 29 x 12cm, TONY PEROTTI Versilia Collection - # Geanta eleganta si practica din piele maro. # Compartiment cu organizer. # Inchidere cu clapa care se poate incuia. # 3 compartimente interioare.# Buzunar exterior cu fermoar. # Bareta pentru umar detasabila. # Dimensiuni: 40 x 29 x 12 cm.

 6. Servieta din piele neagra, pentru laptop, 40 x 29 x 12cm, TONY PEROTTI Versilia Collection


  Servieta din piele neagra, pentru laptop, 40 x 29 x 12cm, TONY PEROTTI Versilia Collection - # Geanta eleganta si practica din piele neagra. # Compartiment cu organizer. # Inchidere cu clapa care se poate incuia. # 3 compartimente interioare.# Buzunar exterior cu fermoar. # Bareta pentru umar detasabila. # Dimensiuni: 40 x 29 x 12 cm.

Vezi Geanta din piele pentru laptop (36 x 18 x 10cm), FALCON-maro in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL