Direct la continutul paginii »

Geaca captusita de protectie specialaGalerie foto

Geaca captusita, cu guler inalt, cu proprietati antistatice ce elimina pericolele legate de incarcarile electrostatice. Material probanizat: 80% bumbac, 19% poliester, 1% fibre antistatice. Captuseala din bumbac ignifug. Doua buzunare protejate cu clapa. Incheiere cu fermoar protejat cu clapa.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

27
 1. Pantaloni grosi pentru protectie termica


  Pantaloni grosi pentru protectie termica - Datorita caracteristicilor de protectie termica, gama Nomex rezista la temperaturi foarte ridicate.

 2. Geaca groasa pentru protectie termica


  Geaca groasa pentru protectie termica - Datorita caracteristicilor de protectie termica, gama Nomex rezista la temperaturi foarte ridicate.

 3. Combinezon pentru protectie termica


  Combinezon pentru protectie termica - Combinezoane pentru protectie termica,Combinezoane protectie termica,Combinezon de protectie,Combinezon protectie, Datorita caracteristicilor de protectie termica, gama Nomex rezista la temperaturi foarte ridicate.

 4. Pantaloni pentru protectie termica


  Pantaloni pentru protectie termica - Pantaloni protectie termica,Pantaloni cu protectie termica, Pantalon pentru protectie termica, Datorita caracteristicilor de protectie termica, gama Nomex rezista la temperaturi foarte ridicate.

 5. Geaca pentru protectie termica


  Geaca pentru protectie termica - Jacheta de protectie impotriva riscurilor termice,Geaca termoizolanta,Geaca cu captuseala termica, Datorita caracteristicilor de protectie termica, gama Nomex rezista la temperaturi foarte ridicate.

 6. Pantaloni de pompieri


  Pantaloni de pompieri - Pantaloni pentru pompieri, cu rezistenta impotriva flacarilor si a riscurilor asociate. Protectie impotriva contactului direct cu flacarile, caldura convectiva si radianta, a incarcarilor electrostatice. Material: exterior Nomex Confort, spate reflectorizant din Nomex Silhoflec, interior membrana respiranta ...

Vezi Geaca captusita de protectie speciala in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency