Direct la continutul paginii »

Garnituri depanusatoare porumbGalerie foto

In cadrul firmei se executa multiple tipuri de garnituri, cu diverse destinatii din diferite amestecuri de cauciuc:
- depanusatoare de porumb, cuplaje, bucse, tampoane, mansoane, inele, chedere, etc.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

SC IKOSAR SRLSC IKOSAR PRODUCE : BANDA TRANSPORTOARE DE UZ GENERAL Benzile transportoare cu insertii textile, de uz general,sunt fabricate intr-o gama diversa de dimensiuni : - latimi : 300 - 1000 mm - grosimi: 4- 14 mm - nr. de insertii: 2-6 - tipul insertiilor: Ep 100,Ep125,Ep160,Ep200,Ep250,Ep 315 . Numarul de insertii,tipul insertiei si grosimea benzii se stabilesc in functie de lungimea tronsonului, tipul si cantitatea materialului transportat. Printr-un sistem de imbinare ...

28
 1. Degete deplumatoare abatoare pasari


  Degete deplumatoare abatoare pasari - Curele late pentru transmisie se pot livra gata imbinate sau cu imbinare la fata locului. Pot fi fabricate cu o fata textila si una cauciucata sau cu ambele fete textile. Aplicatii: morarit,prelucrarea lemnului,agricultura etc.

 2. Curele late de transmisie


  Curele late de transmisie - Curele late pentru transmisie se pot livra gata imbinate sau cu imbinare la fata locului. Pot fi fabricate cu o fata textila si una cauciucata sau cu ambele fete textile. Aplicatii: morarit,prelucrarea lemnului,agricultura etc.

 3. Covor cauciuc siliconic


  Covor cauciuc siliconic - Covoare din cauciuc cu destinatii speciale • din cauciuc siliconic SR (rezistenta la temperaturi foarte inalte 250*C) • din cauciuc EPDM (rezistent la UV) • din cauciuc nitrilic NBR (rezistent la produse petroliere)

 4. Covor caucic electroizolant


  Covor caucic electroizolant - Covoarele din cauciuc electroizolante sunt utilizate pentru instalatii de JT,MT,IT. Se utilizeaza in asociere cu alte echipamente de protectie ( manusi , cizme electroizolante,etc.)

 5. Covoare din cauciuc SBR si NR


  Covoare din cauciuc SBR si NR - In functie de aplicatie, fabricam covoare din cauciuc pe doua grupe de calitate: • Calitate standard, pentru aplicatii simple ( pardoseli, etansari, izolari,etc.) • Calitate extra ( covoare cu caracteristici fizice superioare), pentru solicitari dinamice mari , presiune, uzura .

 6. Ciur balastiera Cheder


  Ciur balastiera Cheder - Chederul din cauciuc se fabrica prin procedeul presare si vulcanizare direct in matrita. Acest procedeu permite obtinerea de cheder vulcanizat cu caracteristici net superioare fata de procedeul clasic de vulcanizare in autoclava.

Vezi Garnituri depanusatoare porumb in catalogul online de produse al SC IKOSAR SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: SC IKOSAR SRL