Direct la continutul paginii »

garnituri cauciucGalerie foto

- Grnituri executate in matrita cu si fara insertie metalica sau textila
- Garnituri pentru vane plane tip: P (30, 45,60), U (30, 45, 60), Coturi P si U aferente, garnituri tip I (razuitoare) conform NICCPEH Timisoara;
- Garnitura etansare
- Garnitura capac rulment
- Garnitura tip ventuza
- asimilam produse dupa schita sau model

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G Costache Grup SRLFirma S.C. G Costache Grup S.R.L.  produce articole din cauciuc dintr-o paleta larga de elastomeri: cauciuc siliconic,fluorurat,butadien stirenic,natural, nitrilic,cloroprenic,etilen propilenic,butilic si poliuretan,articole ce se adreseaza unui larg segment tehnic de utilizare.www.gcgrup.ro Firma este acreditata ISO 9001/2000 si ISO 14001/2005. Aceste acreditari ofera recunoasterea nationala si internationala a competentei si a performantei S.C. G Costache Grup S.R.L. si ...

27
 1. Covor (placa) cauciuc rezistent la produse petroilere


  covor (placa) cauciuc rezistent la produse petroilere - Placi tehnice (cu grosimi de la 1,5 mm la 40 mm si la comanda cu grosimi pana la 100 mm), cu latimi de la 1000 mm la 1500 mm si la lungimi incepand cu 1 metru liniar pana la 20 metri liniari. Placi tehnice cu sau fara insertie textila (covor cauciuc)

 2. Covor (placa) cauciuc cu si fara insertie textila


  covor (placa) cauciuc cu si fara insertie textila - Placi tehnice (cu grosimi de la 1,5 mm la 40 mm si la comanda cu grosimi pana la 100 mm), cu latimi de la 1000 mm la 1500 mm si la lungimi incepand cu 1 metru liniar pana la 20 metri liniari. Placi tehnice cu sau fara insertie textila (covor cauciuc)

 3. Covor (placa) cauciuc antiderapant


  covor (placa) cauciuc antiderapant - Placi tehnice (cu grosimi de la 1,5 mm la 40 mm si la comanda cu grosimi pana la 100 mm), cu latimi de la 1000 mm la 1500 mm si la lungimi incepand cu 1 metru liniar pana la 20 metri liniari. Placi tehnice cu sau fara insertie textila (covor cauciuc)

 4. Benzi transportoare


  benzi transportoare - Benzi transportoare:rezistente la flacara, rezistente la temperaturi inalte, rezistente la produse petroliere, pentru uz alimentar, pentru industria miniera. Benzi de transport cu insertie textila; Benzi de transport cu cord de otel.

 5. Placa (covor) electroizolant


  Placa (covor) electroizolant - Placi tehnice (cu grosimi de la 1,5 mm la 40 mm si la comanda cu grosimi pana la 100 mm), cu latimi de la 1000 mm la 1500 mm si la lungimi incepand cu 1 metru liniar pana la 20 metri liniari.

 6. Amortizoare


  Amortizoare - Amortizoare cauciuc, de vibratii placa; amortizoare de vibratii suport.

Vezi garnituri cauciuc in catalogul online de produse al G Costache Grup SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G Costache Grup SRL