Direct la continutul paginii »

G. Otto 3582 - Material de steag 110 g/mpGalerie foto

Material textil, poliester 100%, cu o bună rezistență în timp și stabilitate UV. Poate fi inscripționat serigrafic, cu cerneluri solide (subliplot), dar și digital cu printere pe bază de solvent și sublimare.

Aplicații:
Se utilizează la confecționarea de steaguri. Finisarea marginilor se face folosind bandă pentru steag, iar pentru prindere se folosește carabiniera.
NOTĂ
Se spală la temperatura de maxim 40 grade, se calcă la rece, nu se stoarce și nu se folosesc înălbitori la spălare.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

16
 1. Rips FR +ws - Material din poliester ignifug, rezistent la apa, 240 g/mp


  Rips FR +ws - Material din poliester ignifug, rezistent la apa, 240 g/mp - Material textil pentru imprimare directă prin sublimare compatibil cu echipamente Latex, UV, sublimare și chiar solvent (seria Vutek UltraVu 33xx / 53xx) cu o excelentă difuzare a luminii, neșifonabil. Aplicații: Bannere textile, x-banner, roll-up textil, kite-banner, umbrele, copertine, ...

 2. Canvas Banner Matisse – Canvas poliester, 280 g/mp


  Canvas Banner Matisse – Canvas poliester, 280 g/mp - Material textil 100% poliester, cu stabilitate dimensională bună, compatibil solvent și latex. Aplicații: Tablouri, reproduceri de arta, tapet textil.

 3. Solvo flag TCS 110 + wS – Material de steag cu suport, trevira CS 110 g/mp


  Solvo flag TCS 110 + wS – Material de steag cu suport, trevira CS 110 g/mp - Material textil 100% TREVIRA compatibil sublimare, Latex, UV. Aplicații: Bannere textile, steaguri, steaguri de plajă.

 4. Samba FR – Material din poliester ignifug, rezistent la apa, 195 g/mp


  Samba FR – Material din poliester ignifug, rezistent la apa, 195 g/mp - Material textil de culoare albă, poliester 100%, cu greutatea de circa 195 g/mp, imprimabil cu echipamente de print digital la mare viteză și rezoluție mare. Este ideal pentru print pe bază de solvent, mild solvent, UV, cerneluri pe bază de latex sau sublimare prin transfer. Avantaje: are ...

 5. Universal TCS 300 FR + wS - Material trevira CS, 300 g/mp


  Universal TCS 300 FR + wS - Material trevira CS, 300 g/mp - Material textil opac fabricat 100% din poliester, destinat imprimării cu cerneluri solvent, UV, latex și sublimare de transfer. Cod Berger 3680-73 Aplicații: Se folosește la X-Banner sau siteme X-Kite, jaluzele, perdele, fundaluri de teatru.

 6. Universal TCS 300 FR + wS - Material trevira CS, 300 g/mp


  Universal TCS 300 FR + wS - Material trevira CS, 300 g/mp - Material textil opac fabricat 100% din poliester, destinat imprimării cu cerneluri solvent, UV, latex și sublimare de transfer. Cod Berger 3680-73 Aplicații: Se folosește la X-Banner sau siteme X-Kite, jaluzele, perdele, fundaluri de teatru.

Vezi G. Otto 3582 - Material de steag 110 g/mp in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL