Direct la continutul paginii »

Franghii de siguranta de 50 metriGalerie foto

Franghie din poliamida cu diametrul de 10,5 mm. Un capat este prevazut cu bucla cusuta, celalalt este prevazut cu nod de oprire. Tehnologie de fabricatie: impletire. Lungime 50 m.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

28
 1. Franghie de 20 metri


  Franghie de 20 metri - Franghie din poliamida cu diametrul de 10,5 mm. Un capat este prevazut cu bucla cusuta, celalalt este prevazut cu nod de oprire. Tehnologie de fabricatie: impletire. Lungime 20 m.

 2. Franghii de securitate


  Franghii de securitate - Franghie de securitate,din poliamida cu diametrul de 14 mm. Lungime 20 m.

 3. Franghie de protectia muncii


  Franghie de protectia muncii - Franghie de securitatea muncii,Franghie speciala pentru protectia muncii,Franghie,Franghie din poliamida cu diametrul de 14 mm. Lungime 20 m.

 4. Franghii de siguranta


  Franghii de siguranta - Franghie de siguranta,Franghie de siguranta rasucita,Franghie de siguranta statica,franghie alpinism,Franghie sigurant?,Franghie din poliamida cu diametrul de 14 mm. Lungime 15 m.

 5. Franghie de salvare


  Franghie de salvare - Franghie din poliamida cu diametrul de 14 mm. Lungime 10 m.

 6. Franghii din Poliamida


  Franghii din Poliamida - Franghie din poliamida cu diametrul de 14 mm. Lungime 5 m.

Vezi Franghii de siguranta de 50 metri in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency