Direct la continutul paginii »

Folie transparenta A4, pentru imprimante laser cu toner color, 50buc/cut, XEROXGalerie foto


Folii (filme) transparente; termice.
Ideal pentru prezentari in sali de conferinte.
Format: A4.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

15
 1. Etichete autoadezive color 24/A4, 70 x 37 mm, 100 coli/top, EXITON - galben


  Etichete autoadezive color 24/A4, 70 x 37 mm, 100 coli/top, EXITON - galben - Se folosesc in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Etichete/coala : 24.

 2. Ecran proiectie pe trepied 203 x 203 cm, SMIT


  Ecran proiectie pe trepied 203 x 203 cm, SMIT - # Suprafata alba mata, cauciucata si neinflamabila. # Trepied metalic solid pliabil. # Sistem de intindere a panzei.

 3. Avizier exterior Luna, tabla alba magnetica, 71 x 53 cm/4 x A4, SMIT


  Avizier exterior Luna, tabla alba magnetica, 71 x 53 cm/4 x A4, SMIT - Avizier de exterior rezistent la apa. Afisaj de tabla magnetica cu profil aluminiu. Usa din sticla prevazuta cu incuietoare cu 2 chei.

 4. Avizier exterior Luna, tabla alba magnetica, 71 x 74 cm/6 x A4, SMIT


  Avizier exterior Luna, tabla alba magnetica, 71 x 74 cm/6 x A4, SMIT - Avizier de exterior rezistent la apa. Afisaj de tabla magnetica cu profil aluminiu. Usa din sticla prevazuta cu incuietoare cu 2 chei.

 5. Tabla alba magnetica cu 5 suprafete, 90 x 120 cm, profil aluminiu RC, SMIT


  Tabla alba magnetica cu 5 suprafete, 90 x 120 cm, profil aluminiu RC, SMIT - # Tabla alba magnetica cu 5 suprafete de scris. # Brate laterale suplimentare pentru mai mult spatiu de scris. # Rama din aluminiu profil RC. # Prevazuta cu tavite pentru markere.

 6. Avizier interior/exterior Recto, tabla alba magnetica, 10 x A4, 60 x 106 cm, SMIT


  Avizier interior/exterior Recto, tabla alba magnetica, 10 x A4, 60 x 106 cm, SMIT - # Avizier rezistent la apa, potrivit pentru exterior si interior. # Fabricat din aluminiu cu spatele din metal alb si colturi din material sintetic. # Panoul este magnetic si se poate sterge cu burete uscat.# Usa batanta din plexiglas, echipata cu yala si chei. # Dimensiune profil: 5.5 cm pe toate laturile.

Vezi Folie transparenta A4, pentru imprimante laser cu toner color, 50buc/cut, XEROX in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL