Direct la continutul paginii »

Folie protectie pentru 20 carti de vizita, 120 microni, 10/set, Optima - cristalGalerie foto

Folie transparenta cristal cu perforatii standard pentru indosariere.
Capacitate: 20 de carti de vizita (fata / verso).

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. Ecuson PVC, pentru nume, cu ac si clip, 70 x 42mm, KEJEA - transparent


  Ecuson PVC, pentru nume, cu ac si clip, 70 x 42mm, KEJEA - transparent - Din plastic flexibil cu ac de siguranta si clip metalic pentru prindere usoara pe textile.Se livreaza cu un carton alb pentru inscrisuri.Culoare: transparent.

 2. Ecuson PVC, pentru nume, cu ac si clip, 90 x 63mm, KEJEA - transparent


  Ecuson PVC, pentru nume, cu ac si clip, 90 x 63mm, KEJEA - transparent - Din plastic flexibil cu ac de siguranta si clip metalic pentru prindere usoara pe textile.Se livreaza cu un carton alb pentru inscrisuri.Culoare: transparent.

 3. Ecuson PVC, pentru nume, cu ac si clip, 110 x 72mm, KEJEA - transparent


  Ecuson PVC, pentru nume, cu ac si clip, 110 x 72mm, KEJEA - transparent - Din plastic flexibil cu ac de siguranta si clip metalic pentru prindere usoara pe textile.Se livreaza cu un carton alb pentru inscrisuri.Culoare: transparent.

 4. Biblioraft A4, plastifiat PP/PP, margine metalica, 75 mm, ESSELTE No. 1 Power - violet


  Biblioraft A4, plastifiat PP/PP, margine metalica, 75 mm, ESSELTE No. 1 Power - violet - Format A4.Plastifiat PP/PP.Margine metalica.Cotor: 75 mm.Culoare: violet.

 5. Mapa protectie


  Mapa protectie "L" pentru documente A4, 90 microni, 25/set, Optima - transparent - Utilizate la depozitarea si organizarea documentelor.Datorita culorilor variate, documentele pot fi individualizate cu usurinta.Mapa din PVC cu doua deschideri, lateral si sus.

 6. Folie protectie documente A4, cu burduf 20mm, PP - 150 microni, 10/set, Optima


  Folie protectie documente A4, cu burduf 20mm, PP - 150 microni, 10/set, Optima - Folie protectie documente cu burduf, fara clapa, pentru cataloage.Burduf de 20 mm si 11 perforatii standard pentru indosariere.Grosime 200 microni.

Vezi Folie protectie pentru 20 carti de vizita, 120 microni, 10/set, Optima - cristal in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL