Direct la continutul paginii »

Folie protectie documente A4, cu clapa laterala, 10/set, EXITON - transparentGalerie foto


Folie transparenta din polipropilena (PP) cu perforatii standard pentru indosariere.
Deschidere lateral dreapta cu clapa.
Format: A4.
Ambalare: 10 buc/set.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

7
 1. Mapa protectie


  Mapa protectie "L" pentru documente A4, 100/set, EXITON - transparent - Folie transparenta din PP. Format A4. Deschidere :sus si lateral stanga. Grosime : 80 microni. Ambalare: 100 buc/set.

 2. Dispencer cu banda corectoare 5mm x 8m, EXITON


  Dispencer cu banda corectoare 5mm x 8m, EXITON - Banda de corectie este uscata si se poate rescrie imediat. Hartia nu se increteste dupa aplicare.Nu lasa umbre sau contururi la copiere sau fax. Latime banda: Dispencer cu banda corectoare EXITON. Dispozitiv de corectie cu rola incorporata de unica folosinta, banda de corectie este uscata si se poate rescrie ...

 3. Fluid corector EXITON


  Fluid corector EXITON - Fluid corector EXITON. Acest fluid nu lasa umbre la copiere, se usuca rapid. Latime pensula: aproximativ 3 mm. Continut: 20 ml.

 4. Mapa plastic rigida A2, cu elastic pe colturi, EXITON - negru


  Mapa plastic rigida A2, cu elastic pe colturi, EXITON - negru - Mapa plastic color cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi. Format: A2.

 5. Mapa plastic rigida A3, cu elastic pe colturi, EXITON - negru


  Mapa plastic rigida A3, cu elastic pe colturi, EXITON - negru - Mapa plastic color cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi. Format: A3.

 6. Mapa plastic rigida, cu elastic pe colturi, EXITON - orange translucent


  Mapa plastic rigida, cu elastic pe colturi, EXITON - orange translucent - Mapa plastic transparent color cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi. Format : A4 . Material plastic cu striatii.

Vezi Folie protectie documente A4, cu clapa laterala, 10/set, EXITON - transparent in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL