Direct la continutul paginii »

Folie protectie documente A4, cu burduf, PP - 170 microni, 10 buc/set, LEITZ JumboGalerie foto

# Folie protectie cu burduf de 20 mm, de 170 microni. # Format A4 pentru sistematizarea cartilor de telefon, cataloagelor si documentelor de dimensiuni mari. # Suprafata coaja de portocala. Deschidere partea superioara.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. Mapa plastic cu 6 compartimente, LEITZ Prestige - albastru


  Mapa plastic cu 6 compartimente, LEITZ Prestige - albastru - # Documentele pot fi organizate in 6 compartimente. # Ideala pentru transportul documentelor voluminoase. # Confectionata din plastic in 2 culori, la exterior culoare inchisa, in interior culoare deschisa.# Cu sistem de inchidere ce mentine documentele in siguranta. # 6 compartimente cu indecsi. # Format A4.

 2. Caiet A5, cu spirala, 80 file, matematica, LEITZ Prestige - coperta albastra


  Caiet A5, cu spirala, 80 file, matematica, LEITZ Prestige - coperta albastra - # Coperta din PP groasa de 0,5 mm. # Format A5. # Colile cu microperforatii, din hartie de buna calitate, de lemn reciclat. # Buzunar pentru documente. # Rigla de plastic ce se poate folosi ca semn.

 3. Caiet A4, cu spirala, 80 file, matematica, LEITZ Prestige - coperta albastra


  Caiet A4, cu spirala, 80 file, matematica, LEITZ Prestige - coperta albastra - # Coperta din PP groasa de 0,5 mm. # Format A4 # Colile cu microperforatii, din hartie de buna calitate, de lemn reciclat.# Buzunar pentru documente. # Rigla de plastic ce se poate folosi ca semn.

 4. Dosar plastic de prezentare cu 40 de folii, LEITZ Prestige - albastru


  Dosar plastic de prezentare cu 40 de folii, LEITZ Prestige - albastru - # Confectionat din plastic rezistent, destinata prezentarilor, cataloagelor mai mici sau ofertelor. # Numar folii: 40 # Buzunar pentru protejarea documentelor. # Sistem de etichetare pentru o identificare mai usoara a continutului. # Format A4.

 5. Dosar plastic de prezentare cu 20 de folii, LEITZ Prestige - albastru


  Dosar plastic de prezentare cu 20 de folii, LEITZ Prestige - albastru - # Format: A4. # Nr. folii: 20. # Culoare: albastru.

 6. Caiet de birou de matematica, LEITZ Bebop - alb


  Caiet de birou de matematica, LEITZ Bebop - alb - # Caiet de birou cu design Bebop cu coperti din PP. # Rigla de plastic folosita si ca semn. # Buzunar pentru documente. # 80 coli A4, matematica, microperforate.

Vezi Folie protectie documente A4, cu burduf, PP - 170 microni, 10 buc/set, LEITZ Jumbo in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL