Direct la continutul paginii »

Folie protectie documente A4, cu burduf 20mm, PP - 150 microni, 10/set, OptimaGalerie foto

Folie protectie documente cu burduf, fara clapa, pentru cataloage.
Burduf de 20 mm si 11 perforatii standard pentru indosariere.
Grosime 200 microni.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. Folie protectie documente A4, cu burduf 20mm, PP - 180 microni, cu clapa verticala, 10/set, Optima


  Folie protectie documente A4, cu burduf 20mm, PP - 180 microni, cu clapa verticala, 10/set, Optima - Folie protectie documente cu burduf pentru cataloage.Burduf de 20 mm si 11 perforatii standard pentru indosariere.Cu clapa verticala.Grosime: 200 microni.

 2. Folie protectie pentru documente A3 portret, 90 microni, 25/set, Optima - transparent


  Folie protectie pentru documente A3 portret, 90 microni, 25/set, Optima - transparent - Folie transparenta cu perforatii standard pentru indosariere.Deschidere: partea superioara.Format: A3 portret.

 3. Folie protectie pentru documente A5, 80 microni, 50 buc/set, Optima - transparent


  Folie protectie pentru documente A5, 80 microni, 50 buc/set, Optima - transparent - Folie transparenta cu perforatii standard pentru indosariere.Deschidere: partea superioara.Format A5.Grosime: 80 microni.Ambalare: 50 buc/set.

 4. Folie protectie pentru documente A3 landscape, 90 microni, 25/set, Optima - transparent


  Folie protectie pentru documente A3 landscape, 90 microni, 25/set, Optima - transparent - Folie transparenta cu perforatii standard pentru indosariere.Deschidere: partea superioara.Format A3 landscape.

 5. Folie protectie documente A4, cu clapa laterala, 140 microni, 10/set, Optima - transparent


  Folie protectie documente A4, cu clapa laterala, 140 microni, 10/set, Optima - transparent - Folie transparenta din polipropilena (PP) cu perforatii standard pentru indosariere.Deschidere : lateral dreapta cu clapa.Grosime: 90 microni.Ambalare: 10 buc./set.

 6. Lipici solid, 10 gr., KOALA


  Lipici solid, 10 gr., KOALA - Ideal pentru hartie, carton, fotografii si stofa.Fara solvent, netoxic si lavabil.Aplicare prin rotire si presare.

Vezi Folie protectie documente A4, cu burduf 20mm, PP - 150 microni, 10/set, Optima in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL