Direct la continutul paginii »

Folie protectie documente A4, burduf 22 mm, PP - 180 microni, clapa verticala, 10/set, KANGAROGalerie foto

# Folie protectie cu burduf de 22 mm, de 180 microni. # Format A4, in care se pot stoca cataloage sau nr. mai mare de documente. # Cu perforatii standard pentru indosariere.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

11
 1. Folie protectie documente A4, burduf 22 mm, PVC - 220 microni, 10/set, KANGARO


  Folie protectie documente A4, burduf 22 mm, PVC - 220 microni, 10/set, KANGARO - # Folie protectie cu burduf de 22 mm, de 180 microni. # Format A4, in care se pot stoca cataloage sau nr. mai mare de documente. # Cu perforatii standard pentru indosariere.

 2. Dosar din plastic cu clema metalica KANGARO - bleumarin*


  Dosar din plastic cu clema metalica KANGARO - bleumarin* - # Din polipropilena (PP). # Sistem de prindere a documentelor fara perforare (clema). # Coperta din fata transparenta, coperta din spate color.

 3. Dosar din plastic cu clema metalica KANGARO - negru


  Dosar din plastic cu clema metalica KANGARO - negru - # Din polipropilena (PP). # Sistem de prindere a documentelor fara perforare (clema). # Coperta din fata transparenta, coperta din spate color.

 4. Dosar din plastic cu clema metalica KANGARO - galben


  Dosar din plastic cu clema metalica KANGARO - galben - # Din polipropilena (PP). # Sistem de prindere a documentelor fara perforare (clema). # Coperta din fata transparenta, coperta din spate color.

 5. Dosar din plastic cu clema metalica KANGARO - verde


  Dosar din plastic cu clema metalica KANGARO - verde - # Din polipropilena (PP). # Sistem de prindere a documentelor fara perforare (clema). # Coperta din fata transparenta, coperta din spate color.

 6. Pungi plastic cu fermoar pentru sigilare, 230 x 320 mm, 100 buc/set, KANGARO - transparente


  Pungi plastic cu fermoar pentru sigilare, 230 x 320 mm, 100 buc/set, KANGARO - transparente - # Pungi din PP transparent de 55 mic. # Prevazute cu fermoar pentru sigilare.

Vezi Folie protectie documente A4, burduf 22 mm, PP - 180 microni, clapa verticala, 10/set, KANGARO in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL