Direct la continutul paginii »

Folie magnetica standard, grosime 0,40 mm,0,50 mm,0,75 mm,0,90 mmGalerie foto

Cauciuc flexibil isotropic de interior, de culoare maro închis pe ambele fețe, cu grosime de 0,40 mm și forța magnetica de 12 g / cmp.

Folia magnetică are în compoziție materiale magnetizate industrial, asigurând astfel o bună aderență pe suprafețele metalice.

Se poate tăia ușor cu foarfeca sau cu ajutorul cutter-ului.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

19
 1. Banda magnetica cu adeziv 3M MATCHMAG, latimi: 12.7, 25 mm


  Banda magnetica cu adeziv 3M MATCHMAG, latimi: 12.7, 25 mm - Benzile magnetice MatchMag sunt un amestec de ferită de stronțiu și cauciuc flexibil isotropic. Se remarcă prin forța lor de adeziune pe suprafețele metalice. Aceste benzi magnetice au un coating UV pe partea interioară pentru o foarte ușoară manevrabilitate, poziționare și marcare grafică.

 2. Banda magnetica adeziva cu burete MATCHMAG, latimi: 12.7, 25 mm


  Banda magnetica adeziva cu burete MATCHMAG, latimi: 12.7, 25 mm - Benzile magnetice MatchMag sunt un amestec de ferită de stronțiu și cauciuc flexibil isotropic. Se remarcă prin forța lor de adeziune pe suprafețele metalice. Aceste benzi magnetice au un coating UV pe partea interioară pentru o foarte ușoară manevrabilitate, poziționare și marcare grafică.

 3. Instrument decolat folie


  Instrument decolat folie - Instrument pentru decolarea foliilor tăiate la cutter-plotter. Vârful foarte subțire și ascuțit este ideal pentru decolarea surplusului de folie rezultat din tăierile de litere sau simboluri foarte mici.

 4. Squeegee - Racleta din cauciuc siliconic


  Squeegee - Racleta din cauciuc siliconic - Cauciuc profesional pentru înlăturarea apei și a bulelor pentru aplicațiile cu DCT.

 5. Soft pad - Burete siliconic pentru aplicarea hartiilor OBM


  Soft pad - Burete siliconic pentru aplicarea hartiilor OBM - Burete siliconic profesional pentru aplicarea hârtiilor OBM.

 6. WoW Pad - Cauciuc siliconic pentru aplicatii cu folia WoW


  WoW Pad - Cauciuc siliconic pentru aplicatii cu folia WoW - Cauciuc siliconic similar cu SoftPad, dar mai subțire, pentru aplicații cu folia WoW.

Vezi Folie magnetica standard, grosime 0,40 mm,0,50 mm,0,75 mm,0,90 mm in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL