Direct la continutul paginii »

Foarfeca titanium, 180 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Titanium Non Stick - 25 ani garantieGalerie foto

Foarfeca titanium cu rubber grip WESTCOTT Titanium Non Stick. Foarfeca din titanium cu maner din plastic cu softgrip, lame de care nu se lipsesc materialele cu adeziv. Ambalare: blister. Lungime: 180 mm. Garantie: 25 de ani.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

19
 1. Foarfeca titanium, 130 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Titanium Non Stick - 25 ani garantie


  Foarfeca titanium, 130 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Titanium Non Stick - 25 ani garantie - Foarfeca titanium cu rubber grip WESTCOTT Titanium Non Stick. Foarfeca din titanium cu maner din plastic cu softgrip si lame de care nu se lipsesc materialele cu adeziv. Ambalare: blister. Lungime: 130 mm. Garantie: 25 de ani.#

 2. Cutit hartie cu lama titanium, WESTCOTT Razor - 25 ani garantie


  Cutit hartie cu lama titanium, WESTCOTT Razor - 25 ani garantie - Cutit hartie cu lama titanium WESTCOTT Razor. Cutit de taiere a hartiei, cu lama titanium incorporata si maner ergonomic. Ambalare: blister. Garantie: 25 de ani. Culoare: asortate.

 3. Foarfeca otel, 235 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie


  Foarfeca otel, 235 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie - Foarfeca otel cu rubber grip WESTCOTT Easy Grip. Foarfeca din otel, cu maner din plastic cu softgrip. Ambalare: blister. Garantie: 10 ani. Lungime: 235 mm.

 4. Foarfeca otel, 200 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie


  Foarfeca otel, 200 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie - Foarfeca otel cu rubber grip WESTCOTT Easy Grip. Foarfeca din otel cu maner cu softgrip albastru cu negru. Ambalare: blister. Lungime: 200 mm. Garantie: 10 ani.

 5. Foarfeca otel, 200 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - pentru stangaci - 10 ani garantie


  Foarfeca otel, 200 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - pentru stangaci - 10 ani garantie - Foarfeca otel cu rubber grip WESTCOTT Easy Grip - pentru stangaci. Foarfeca din otel cu maner cu softgrip albastru cu negru, pentru stangaci. Ambalare: blister. Lungime: 200 mm. Garantie: 10 ani.

 6. Foarfeca otel, 180 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie


  Foarfeca otel, 180 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie - Foarfeca otel cu rubber grip WESTCOTT Easy Grip. Foarfeca este din otel cu maner softgrip albastru cu negru. Ambalare: blister. Lungime: 180 mm. Garantie: 10 ani.

Vezi Foarfeca titanium, 180 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Titanium Non Stick - 25 ani garantie in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL