Direct la continutul paginii »

Foarfeca copii, 13cm + 8 modele de taiere, in blister, ALPINO CreaGalerie foto

Foafeca cu 8 rezerve pentru diferite forme de taiere. Face decupajele mai amuzante. Ambalare in blister.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

11
 1. Foarfeca copiii, 13cm, cu decoratiuni, in blister, ALPINO Fashion


  Foarfeca copiii, 13cm, cu decoratiuni, in blister, ALPINO Fashion - Foarfeca de diferite culori si decoratiuni pentru a face decuparea amuzanta. Ambalare in blister.

 2. Foarfeca copiii, 15cm, cu rubber grip, in blister, ALPINO Confort


  Foarfeca copiii, 15cm, cu rubber grip, in blister, ALPINO Confort - Foarfeca cu manere din cauciuc flexibil pentru o decupare confortabila si precisa. Culori asortate. Ambalare in blister.

 3. Foarfeca copiii, 13.5 cm, cu spatiu personalizare nume, in blister, ALPINO Kids


  Foarfeca copiii, 13.5 cm, cu spatiu personalizare nume, in blister, ALPINO Kids - Foarfeca cu stop, usor de folosit. Acest sistem de maner special ajuta la invatarea cu usurinta a decuparii.Poate fi personalizata, copilul isi poate scrie numele pe foarfeca. Ambalare in blister.

 4. Penar mare dublu, cu fermoar, echipat, ALPINO Graffiti


  Penar mare dublu, cu fermoar, echipat, ALPINO Graffiti - Penar mare, dublu, cu fermoar. Contine rechizite necesare pentru scoala: 2 pixuri, 1 radiera, 1 ascutitoare, 4 rigle, 1 foarfeca, 22 creioane colorate, 20 carioci, 1 creion si 1 textmarker.

 5. Penar mic dublu, cu fermoar, echipat, ALPINO Graffiti


  Penar mic dublu, cu fermoar, echipat, ALPINO Graffiti - Penar mic dublu, cu fermoar, echipat. Contine rechizite necesare pentru scoala. Contine: 2 pixuri, 1 radiera, 1 ascutitoare, 4 rigle, 1 foarfeca, 12 creioane colorate, 10 carioci si 1 creion.

 6. Penar mare dublu, cu fermoar, echipat, ALPINO Color


  Penar mare dublu, cu fermoar, echipat, ALPINO Color - Contine rechizite pentru scoala. Contine: 2 pixuri, 1 radiera, 1 ascutitoare, 4 rigle, 1 foarfeca, 22 creioane colorate, 20 carioci, 1 creion si 1 textmarker.

Vezi Foarfeca copii, 13cm + 8 modele de taiere, in blister, ALPINO Crea in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL