Direct la continutul paginii »

Fluid corector pe baza de apa- PELIKANGalerie foto


Pentru corectare rapida si curata.
Continut pe baza de apa.
Se usuca rapid.
Continut: 20 ml.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

23
 1. Covoras PVC transparent, pentru parchet/gresie, 121cmx152cm-forma rectangulara, FLOORTEX-antistatic


  Covoras PVC transparent, pentru parchet/gresie, 121cmx152cm-forma rectangulara, FLOORTEX-antistatic - Covoras pentru protectie parchet/ gresie FLOORTEX - antistatic. Materialul folosit este PVC, durabil si incasabil, forma rectagulara. Dimensiuni: 121 x 152 cm. Culoare: transparent.

 2. Covoras PVC transparent, pentru protectie parchet/gresie, 121cm x 200cm-forma rectangulara, FLOORTEX


  Covoras PVC transparent, pentru protectie parchet/gresie, 121cm x 200cm-forma rectangulara, FLOORTEX - Covoras pentru protectie parchet/ gresie FLOORTEX. Materialul folosit este PVC, durabil si incasabil, forma rectagulara. Dimensiuni: 121 x 200 cm. Culoare: transparent.

 3. Covoras PVC transparent, pentru protectie mocheta, 121cm x 200cm - forma rectangulara, FLOORTEX


  Covoras PVC transparent, pentru protectie mocheta, 121cm x 200cm - forma rectangulara, FLOORTEX - Covoras pentru protectie mocheta FLOORTEX. Materialul folosit este PVC, durabil si incasabil, forma rectagulara. Dimensiuni: 121 x 200 cm. Culoare: transparent.

 4. Dosar cu folii protectie carti de vizita (contine 10 folii) A4, EXITON


  Dosar cu folii protectie carti de vizita (contine 10 folii) A4, EXITON - Contine 10 folii cristal. 11 perforatii standard pentru indosariere. Ambalare: 20 buc/set.

 5. Ecuson cu ac si clip, 55 x 90 mm, EXITON


  Ecuson cu ac si clip, 55 x 90 mm, EXITON - Din plastic flexibil cu ac de siguranta si clip metalic pentru prindere usoara pe textile. Se livreaza cu un carton alb pentru inscrisuri. Culoare: transparent. Dimensiuni (l x L): 55 x 90 mm. Ambalare: 50 buc. / cutie.

 6. Buzunar PVA texturat A5, cu fermoar textil negru, cu burduf, EXITON


  Buzunar PVA texturat A5, cu fermoar textil negru, cu burduf, EXITON - Inchidere cu fermoar textil negru. Margini negre intarite. Capacitate mare. Ambalare: 25 buc/set.

Vezi Fluid corector pe baza de apa- PELIKAN in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL