Direct la continutul paginii »

Filtru de apa potabila pentru dozatorGalerie foto

Filtru de apa potabila special pentru dozatoare de apa.


Filtrul de apa are 12 l si este compus din 2 bazine a cate 6 l fiecare.


Filtrarea apei se face in mod natural.


Compozitia filtrului este din materiale naturale bio-compatibile, nu contine elemente chimice, acest filtru inlocuieste cu succes bidoanele de apa care se atasaza pe dozatoare.


Filtrarea se face printr-o serie de filtre cu proprietati benefice pt. sanatatea organismului capacitatea de filtrare este de 5000 litrii sau 3 ani.


Folosind apa de la robinet, acest sistem de filtrare creaza o apa ultra-pura, alkalina, mineralizata, gustoasa si sanatoasa.

http://www.filtru-apa-dozator.ro/

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

DSZ-SHOPDSZ-airsoft magazin online de arme replici pt airsoft. Preturile sunt in functie ce calitate si putere de propulsie. Oferim  service si reparatii arme airsoft DSZ-Airsoft ofera si SERVICE pt diferite arme airsoft, teste de viteza cronograf , UPGRADE arme airsoft si servicii de intretinere. Aceste replici de airsoft  NU SUNT DE AUTOAPARARE (nu au efect la autoaparare) sunt foarte bine confectionate, materialele folosite  variaza in functie de firma si de modelul armei ...

694
Firma DSZ-SHOP nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.Vizualizare profil companie: DSZ-SHOP Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: filtrarea apei potabile; filtru dozator apa; filtru apa potabila; dozatoare de apa; Filtru apa potabila pentru dozator; apa potabila sector 5 ; dozator apa cu filtru;