Direct la continutul paginii »

Film index autoadeziv 45 x 12 mm, 4 x 40 buc/set, HOPAX Pop-up (cu dispenser) - galben/verdeGalerie foto


Adera la orice tip de suprafata, repozitionabil.
Din plastic semi-transparent. Contine dispencer.
Culori asortate neon.
Dimensiuni: 45 x 12 mm.
Nr. file/set: 160 (4 x 40).
Ambalare: 24 set/cutie.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. Memoboard autoadeziv 58 x 46 cm, HOPAX - pluta


  Memoboard autoadeziv 58 x 46 cm, HOPAX - pluta - Cel mai eficient mijloc de afisare temporara, usoara si comoda a diverselor documente si mesaje. Datorita suprafetei acoperita cu adeziv repozitionabil este posibila utilizarea repeatata a panoului, fara ca mesajele sau suprafata panoului sa se deterioreze. Accesorii de montare incluse.

 2. Stick notes 76 x 76 mm, 100 file, HOPAX - bicolor - alternativ


  Stick notes 76 x 76 mm, 100 file, HOPAX - bicolor - alternativ - Dimensiuni (mm ): 76 x 76 mm. Ambalare: 100 file/set. Doua culori alternative: magenta si galben.

 3. Stick notes 76 x 76 mm - pumn, 50 file, HOPAX - orange neon


  Stick notes 76 x 76 mm - pumn, 50 file, HOPAX - orange neon - Notesuri autoadezive din hartie cu mesaje si forme pretaiate. Dimensiuni: 76 x 76 mm. Ambalare: 50 file/set.

 4. Stick notes 38 x 51 mm, 12 x 100 buc/set, HOPAX - 3 culori neon


  Stick notes 38 x 51 mm, 12 x 100 buc/set, HOPAX - 3 culori neon - Adera la orice tip de suprafata (adeziv repozitionabil). Ambalate in blister.

 5. Suport rotativ pentru 40 buzunare A4, de birou, PROBECO Quickfind Carousel - culori asortate


  Suport rotativ pentru 40 buzunare A4, de birou, PROBECO Quickfind Carousel - culori asortate - Solutia perfecta pentru organizarea informatiilor. Cu o capacitate de 40 buzunare QuickLoad, pune la dispozitie un volum mare de informatii. Protejeaza de praf si distrugere. Format A4. Foliile nu sunt incluse, se comanda separat.

 6. Display de prezentare (baza + 10 buzunare A4 - gri deschis), HD DESIGN-QuickFind


  Display de prezentare (baza + 10 buzunare A4 - gri deschis), HD DESIGN-QuickFind - Noteaza si salveaza-ti notitele pentru o mai usoara accesiibilitate. In lipsa aglomeratiei de pe biroul tau vei avea mai mult timp si te vei concentra mult mai bine asupra lucrurilor importante. Cand baza de date este plin vei descoperi ca va fi usorde extins, QuickFind incurajand planificarile de viitor cu ...

Vezi Film index autoadeziv 45 x 12 mm, 4 x 40 buc/set, HOPAX Pop-up (cu dispenser) - galben/verde in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL