Direct la continutul paginii »

Fierastrau circular pt. formatizare PAL cu masa mobila de 2800mmGalerie foto

Fierastraiele circulare pt. formatizare PAL din seria Basic au caracteristic un disc de taiere inclinabil la 45 dgr. si sunt dotate cu o unitate cu disc incizor ceea ce fac aceste modele foarte eficiente din punct de vedere al acuratetei taieturii obtinute pe panoul PAL raportat la cost.
Modelul Basic 2800 are o masa mobila lunga de 2800mm si un disc incizor dublu cu posibiitate de reglaj pe verticala cit si in latime.
# In plus aceste modele se disting prin mecanisme de inalta performanta si precizie, dispozitive pt. masurare de acuratete si sisteme de limitare si pozitionare piese pe masa masinii pt. lucru foarte accesibile oricarui operator.
Date tehnice ;
Dimensiuni masa de lucru = 830 x 520mm
Dimensiune masa glisata = 2800 x270mm
Inaltime max de taiere = 100mm la 90dgr.
Diametru max disc fierastrau = 315mm
Diametru disc incizor = 2 x 100mm
Latime de taiere in dreapta = 1200mm
Turatie de lucru = 4500 rot/min
Turatie incisor = 8500 rot/min.
Putere motor actionare = 3.8 kW la 380 V.
Greutate = 345 Kg.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Infomark SRLMaşini de prelucrare a metalului şi lemnului. Produse abrazive pe diverse suporturi, discuri de tăiere, discuri de polizare, discuri şi perii abrazive pentru o diversitate de aplicaţii de şlefuire. Instalare utilaje, mentenanţă. Suport tehnic. Service în perioada de garanţie şi post-garanţie. Produse realizate în conformitate cu normele europene în privinţa cerinţelor de securitate tehnică privind protecţia muncii, beneficiind de certificări ...

103
Firma Infomark SRL nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.Vizualizare profil companie: Infomark SRL