Direct la continutul paginii »

Fereastra de mansarda VeluxGalerie foto

Ferestrela de mansarda VELUX ofera avantajele unui sistem de calitate la un pret avantajos. Ferestrele Velux au o notoritate binecunoscuta pe piata din Romania si datorita garantiei unor produse bine realizate.

Ferestrele de mansarda Velux combinate cu o invelitoare din tabla tip tigla Ruukki de calitate ofera acoperisului dvs o siguranta si un aspect linistitor, o mansarda bine definita.

Bigserv Construct - Furnizor performante in solutii metalice Ruukki.

Comercializeaza : tabla tip tigle metalice Ruukki, table cutate trapezoidale, tabla profilata, tabla ondulata, tabla vopsita, tabla tip tigla, tabla pentru invelitori metalice, tabla pentru acoperisuri, sisteme de jgheaburi si burlane din tabla Ruukki, panouri sandwicg pentru hale metalice, panouri termoizolante cu spuma poliuretanica, panouri termice cu vata minerala, accesorii acoperis, accesorii din tabla pentru hale, folie anticondens Fakro N35, bariera de vapori Delta,, ferestre de mansarda Fakro, Velux , accesorii ferestre de mansarda.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Bigserv Roof SRLBIGSERV CONSTRUCT - Furnizor performante in solutii metalice pentru acoperis.  Cand va apropiati de orice constructie, inaintea sesizarii oricaror detalii arhitecturale sau ornamentale va sare in ochii acoperisul, care provoaca prima impresie. Acoperisul are importanta dubla : din punct de vedere tehnic, el ofera protectia impotriva intemperiilor si asigura, prin izolatiile inglobate, confortul termic al intregii constructii. din punct de ...

107
Firma Bigserv Roof SRL nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.Vizualizare profil companie: Bigserv Roof SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: ferestre mansarda velux pret second;