Direct la continutul paginii »

Eticheta detasabila AM-0013AGalerie foto

Blister tag. Frecventa de operare 8,2MHz. Culoare gri. Dimensiune 58 x 55 x 27 mm. Livrare cu ace de prindere. Pentru distanta intre antene pana la 1,5m.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Delta Comsec SRLCompania DELTA COMSEC este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti, orientata spre satisfacerea nevoilor clientilor, cu idei inovatoare, avant si perseverenta. Cu noi, orice idee a dvs. poate deveni realitate. DELTA COMSEC detine licenta de functionare autorizata de catre IGP, pentru urmatoarele activitati: activităţi de proiectare a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei; activităţi de instalare a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei; activităţi de ...

76
 1. Eticheta detasabila CW-0002


  Eticheta detasabila CW-0002 - Large square tag. Frecventa de operare 8,2MHz. Culoare gri. Dimensiune 70 x 58 mm. Livrare cu ace de prindere. Pentru distanta intre antene pana la 1,7m.

 2. Suport PIR Reflex


  Suport PIR Reflex - Suport de perete. Pentru PIR Texecom. Gama Reflex si 3D Pet Wise.

 3. Suport PIR Prestige


  Suport PIR Prestige - Suport de perete. Pentru PIR Texecom. Gama Prestige.

 4. Adaos inchizator ADS.S1x.INC


  Adaos inchizator ADS.S1x.INC - Pentru inaltarea inchizatorului. Pentru usi cu profile curbe . Se livreaza numai impreuna cu o yala Electra YEM.21x, YEM.23x sau YEM.33x.

 5. Eticheta detasabila CW-0001


  Eticheta detasabila CW-0001 - Mini square tag. Frecventa de operare 8,2MHz. Culoare gri. Dimensiune 48 x 42 mm. Livrare cu ace de prindere. Pentru distanta intre antene pana la 1,5m.

Vezi Eticheta detasabila AM-0013A in catalogul online de produse al Delta Comsec SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Delta Comsec SRL