Direct la continutul paginii »

Emailari cazi de baie,Reconditionari,emailari cazi de baieGalerie foto

Reconditionari,emailari cazi de baie
Reconditionari,emailari cazi de baie,efect de portelan,prin pulverizare pistol cu aer cald,rapid si eficient noi multumim orice client,experienta,profesionalism,garantie 4 ani.
 

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Alexandru Militina Gheorghe PFAFirma specializata in domeniul reconditionarii, emailarii, restaurarii si a vopsirii cazilor de baie precum si a altor obiecte sanitare, cu peste 20 ani de experienta, tehnologie si materiale profesionale din import.Garantia lucrarilor este de 4 ani. Pretul lucrarilor se stabileste in functie de marimea cazilor si gradul lor de deteriorare. Intrucat nu putem garanta durabilitatea unei lucrari efectuate in prealabil de alte firme, costul este mai ridicat deoarece tehnologia noastra impune ...

49
  1. Emailari cazi de baie


    Emailari cazi de baie - reconditionari,emailari cazi de baie,fara demontare, efect de portelan,prin pulverizare pistol cu aer cald,rapid si eficient noi multumim orice client,experienta, profesionalism,garantie 4 ani se pot emaila si cazile din fibra de sticla,acril

  2. Reconditionari, emailari cazi de baie


    Reconditionari, emailari cazi de baie - reconditionari, emailari cazi de baie,prin pulverizare,pistol cu aer cald,efect de portelan, rapid si eficient noi multumim orice client.experienta, profesionalism, garantie 4 ani. indiferent de modelul de cada pe care il aveti noi reconditionam problema.

  3. Reconditionari, emailari, restaurari, reparatii


    Reconditionari, emailari, restaurari, reparatii - Reconditionari, emailari, reemailari, reparatii, restaurari cazi de baie, efect de portelan,prin pulverizare, pistol cu aer cald, rapid si eficient noi multumim orice client, experienta, profesionalism, garantie 4 ani.

Vizualizare profil companie: Alexandru Militina Gheorghe PFA