Direct la continutul paginii »

Elastice pentru bani, 500g/cutie, D 90 x 1,5mm, KANGARO


Elastice pentru bani KANGARO, cu diametrul 90 x 1,5 mm. Aceste elastice sunt din cauciuc fiind folosite pentru legarea bacnotelor sau diverselor obiecte. Ambalare: 500 gr/cutie.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

23
 1. Elastice pentru bani, 100g/cutie, D 90 x 1,5mm, KANGARO


  Elastice pentru bani, 100g/cutie, D 90 x 1,5mm, KANGARO - Elastice pentru bani KANGARO, cu diametrul 90 x 1,5 mm. Aceste elastice sunt din cauciuc fiind folosite pentru legarea bacnotelor sau diverselor obiecte. Ambalare: 100 gr/cutie.

 2. Echer 60 grade, 25 cm, plastic transparent, KANGARO


  Echer 60 grade, 25 cm, plastic transparent, KANGARO - # Pentru lucrari normale si desen tehnic. # Din plastic transparent cu inscriptionare neagra.

 3. Echer 45 grade, 25 cm, plastic transparent, KANGARO


  Echer 45 grade, 25 cm, plastic transparent, KANGARO - Echer 25 cm KANGORO. Acest echer este din plastic transparent cu inscriptionare neagra si unghi de 45 grade. Este folosit pentru lucrari normale si desen tehnic.

 4. Ceas patrat de perete, 38 x 38 cm, cifre arabe, KANGARO - sticla transparent mata


  Ceas patrat de perete, 38 x 38 cm, cifre arabe, KANGARO - sticla transparent mata - Ceas patrat de perete KANGARO. Ceas de perete din sticla transparent mata cu cifre arabe. Dimensiuni: 38 x 38 cm.

 5. Mapa penrtu 128 carti vizita, KANGARO De luxe - albastru


  Mapa penrtu 128 carti vizita, KANGARO De luxe - albastru - # Coperti din PVC, interior cu folii din plastic transparent. # Dimensiuni carte de vizita : 110 x 70 mm

 6. Set compas scolar, KANGARO


  Set compas scolar, KANGARO - # Compas din metal argintiu cu accesorii color. # Ambalat in husa. # Design ergonomic. # Lungime de 135 mm, cerc cu diametrul de 380 mm.

Vezi Elastice pentru bani, 500g/cutie, D 90 x 1,5mm, KANGARO in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL