Direct la continutul paginii »

ECHER 45GRADE 250MM ORANGE CONTRAST ROTRINGGalerie foto

Echere din plastic transparent. Margine de trasare si scala milimetrica.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. CREION MECANIC 0.5MM RAPID PRO ARGINTIU ROTRING


  CREION MECANIC 0.5MM RAPID PRO ARGINTIU ROTRING - Creion mecanic pentru desen si scriere. Corp metalic, robust, zona grip ergonomica. Radiera incorporata.

 2. CREION MECANIC 0.35MM TIKKY 3 BURGUNDI ROTRING


  CREION MECANIC 0.35MM TIKKY 3 BURGUNDI ROTRING - Design modern si ergonomic; corp din plastic rezistent; varf placat cu crom; grip confortabil pentru stabilitate in scriere; radiera incorporata.

 3. COMPAS COMPACT UNIVERSAL ROTRING


  COMPAS COMPACT UNIVERSAL ROTRING - Rapid si usor de reglat, cu un maner ergonomic, compasul compact poate realiza cercuri cu diametrul de pana la 360 mm. Lungimea compasului 160 mm. Pivotul cu diametrul de 3.5 mm. Ambele picioare sunt reglabile.

 4. COMPAS COMPACT SIMPLU ROTRING


  COMPAS COMPACT SIMPLU ROTRING - Cu ajutorul acestui compas pot fi desenate cercuri cu diametrul de pana la 360 mm, cu o mai mare precizie datorita rotitei centrale. Compasul are incluse ace si mine de rezerva. Lungimea 170 mm; Pivotul cu diametrul de 4 mm; Maner ergonomic; Ambele picioare sunt reglabile.

 5. COMPAS COMPACT MIC ROTRING


  COMPAS COMPACT MIC ROTRING - Rapid si usor de reglat, compasul universal poate realiza cercuri cu diametru de pana la 360 mm. Lungimea compasului 130 mm; Pivotul cu diametru de 3.5 mm.

 6. COMPAS CENTRO 8 PIESE ROTRING


  COMPAS CENTRO 8 PIESE ROTRING - Trusa contine: 2 compasuri universale Centro, tija - prelungitor, mini compas reversibil, instrument pentru desen, mine de grafit si ace de rezerva. Diametrul cercului este de aproximativ 540 mm.

Vezi ECHER 45GRADE 250MM ORANGE CONTRAST ROTRING in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL