Direct la continutul paginii »

Dosar din plastic cu clema metalica KANGARO - rosuGalerie foto

# Din polipropilena (PP). # Sistem de prindere a documentelor fara perforare (clema). # Coperta din fata transparenta, coperta din spate color.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. Mapa cu burduf A4 cu 13 compartimente, inchidere cu arici, KANGARO - negru


  Mapa cu burduf A4 cu 13 compartimente, inchidere cu arici, KANGARO - negru - # Mapa din plastic color cu inchidere cu arici. # Interior expandabil cu 13 compartimente si etichete pentru index.

 2. Buzunar PP A5, cu clapa si sistem de agatare, 180 microni, 50 buc/set, KANGARO - transparent


  Buzunar PP A5, cu clapa si sistem de agatare, 180 microni, 50 buc/set, KANGARO - transparent - # Buzunar din PP cristal de 180 mic, deschidere sus, prevazuta cu agatatoare. # Se poate utiliza pentru afisarea pe peretea a tabelelor, instructiuni de utilizare etc. # Ambalare: 50 buc./set

 3. Buzunar PP A4, cu clapa si sistem de agatare, 180 microni, 50 buc/set, KANGARO - transparent


  Buzunar PP A4, cu clapa si sistem de agatare, 180 microni, 50 buc/set, KANGARO - transparent - # Buzunar din PP cristal de 180 mic, deschidere sus, prevazuta cu agatatoare. # Se poate utiliza pentru afisarea pe peretea a tabelelor, instructiuni de utilizare etc.

 4. Folie protectie A4, pentru 2 CD/DVD, cu etichete pentru index, 10 buc/set, KANGARO


  Folie protectie A4, pentru 2 CD/DVD, cu etichete pentru index, 10 buc/set, KANGARO - # Folie transparenta cu perforatii standard pentru indosariere. # Format A4. # Capacitate: 2 CD/DVD-uri. # Ambalare : 10 buc/set.

 5. Folie protectie pentru documente A5, 80 microni, 10 buc/set, KANGARO - transparent


  Folie protectie pentru documente A5, 80 microni, 10 buc/set, KANGARO - transparent - Folie protectie pentru documente A5, KANGARO - transparent.Folie transparenta cu perforatii standard pentru indosariere cu deschidere sus si stanga, cu o grosime de 80 microni. Ambalare: 10 buc/set.

 6. Separatoare biblioraft 105x240mm, 100/set, KANGARO - Albastru


  Separatoare biblioraft 105x240mm, 100/set, KANGARO - Albastru - Separatoare biblioraft KANGARO. Separatoare din carton color de 180 gr/mp cu forma dreptunghiulara, ideale pentru separarea documentelor in biblioraft. Ambalare: 100buc/ set. Dimensiune: 105 x 240 mm. Culoare: albastru.

Vezi Dosar din plastic cu clema metalica KANGARO - rosu in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL