Direct la continutul paginii »

Cutit hartie cu lama titanium, WESTCOTT Razor - 25 ani garantieGalerie foto

Cutit hartie cu lama titanium WESTCOTT Razor. Cutit de taiere a hartiei, cu lama titanium incorporata si maner ergonomic. Ambalare: blister. Garantie: 25 de ani. Culoare: asortate.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

18
 1. Foarfeca otel, 235 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie


  Foarfeca otel, 235 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie - Foarfeca otel cu rubber grip WESTCOTT Easy Grip. Foarfeca din otel, cu maner din plastic cu softgrip. Ambalare: blister. Garantie: 10 ani. Lungime: 235 mm.

 2. Foarfeca otel, 200 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie


  Foarfeca otel, 200 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie - Foarfeca otel cu rubber grip WESTCOTT Easy Grip. Foarfeca din otel cu maner cu softgrip albastru cu negru. Ambalare: blister. Lungime: 200 mm. Garantie: 10 ani.

 3. Foarfeca otel, 200 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - pentru stangaci - 10 ani garantie


  Foarfeca otel, 200 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - pentru stangaci - 10 ani garantie - Foarfeca otel cu rubber grip WESTCOTT Easy Grip - pentru stangaci. Foarfeca din otel cu maner cu softgrip albastru cu negru, pentru stangaci. Ambalare: blister. Lungime: 200 mm. Garantie: 10 ani.

 4. Foarfeca otel, 180 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie


  Foarfeca otel, 180 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie - Foarfeca otel cu rubber grip WESTCOTT Easy Grip. Foarfeca este din otel cu maner softgrip albastru cu negru. Ambalare: blister. Lungime: 180 mm. Garantie: 10 ani.

 5. Foarfeca otel, 130 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie


  Foarfeca otel, 130 mm, cu rubber grip, WESTCOTT Easy Grip - 10 ani garantie - Foarfeca otel cu rubber grip WESTCOTT Easy Grip. Foarfeca este din otel cu maner softgrip albastru cu negru. Ambalare: blister. Lungime: 130 mm. Garantie: 10 ani.

 6. Foarfeca otel, 210 mm, WESTCOTT Multi Allround - 5 ani garantie


  Foarfeca otel, 210 mm, WESTCOTT Multi Allround - 5 ani garantie - Foarfeca otel WESTCOTT Multi Allround. Foarfeca din otel cu maner din plastic negru, avand deschizator de sticle si zimti pe lame. Ambalare: blister. Garantie: 5 ani. Lungime lama: 210 mm.

Vezi Cutit hartie cu lama titanium, WESTCOTT Razor - 25 ani garantie in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL